Historien om thansen

Velkommen til T. Hansen Gruppen A/S

T. Hansen Gruppen A/S er grundlagt i 1991 af Bent Jensen som også ejer virksomheden. Siden er det gået stærkt. Flere husker os for vores kataloger, men vi blev for alvor kendte, da vi i 2003 og årene frem åbnede butikker Danmark rundt og samtidig lancerede landsdækkende TV-reklamer.
I dag er der thansen butikker over hele landet. Til at bakke butikkerne op har vi et døgnbemandet centrallager i Middelfart, hvorfra vi 24 timer i døgnet distribuerer varer til vores kunder.
I T. Hansen Gruppen A/S arbejder vi hver dag for, at du får den bedste service. thansen er solidt forankret i dansk detailhandel og betjener i dag kunder i alle aldre indenfor et bredt sortiment.

 

thansen er meget mere. Foruden vores butikker har vi udviklet vores egne produktserier, såsom Xzound, Xzite, Mobiline, Optimize, Carline, camp+nature mfl., som er testet og afprøvet af eksperter og kunder. Vi forhandler samtidig mange mærkevareprodukter til Danmarks bedste priser. I thansen har vi et medarbejderteam på 1.000 engagerede medarbejder, heraf 750 arbejder i butikkerne. I hele thansen arbejder vi efter vores kundeprogram ATK - Altid Tilfredse Kunder. Med programmet vil vi sende et tydeligt signal om, at vi er til for vores kunder. 

 

På gensyn hos thansen 

 

T. Hansen Gruppen A/S - Historien bag

 

1984-1991: Fra hobby til virksomhed
Bent Jensen udviklede konceptet, som i 1991 bliver til T. Hansen Gruppen A/S. T. Hansen Gruppen A/S startede som en postordrevirksomhed i 1991. Egentlig var det en hobby med salg af dele og renovering af knallerter, der startede forretningen.

 

1991-2002: Fra postordre- til kædevirksomhed
Virksomheden vækster stærkt i perioden og udbygger løbende forretningen med mobiltelefontilbehør og i starten af 00'erne med autoreservedele. Oprindeligt skulle virksomheden fortsætte, som postordrevirksomhed, hvilket domicilet, på Stensgårdvej 1 i Middelfart også er udtryk for. Med opkøbet af en række autoreservedelsforretninger etableres thansen konceptet landsdækkende i 2003.

 

2003-2010: Fra niche til Familien Danmarks leverandør Med åbningen af thansen butiks-konceptet, i Kolding november 2002, ligges grundstenen for det koncept, der senere har udviklet sig til mere end 78 butikker. I samme periode stiger kendskabsgraden til kæden via TV-reklamer, butikker, stigende antal kunder og nye produkter i sortiment.

 

2011 til i dag: Et strømlinet koncept til kunderne Imens dansk detailhandel har stået i stampe, har T. Hansen Gruppen A/S åbnet flere butikker og samtidig strømlinet konceptet med et "spaceunivers", et centrallager, centralværksted til reparationer og montage. I dag er der over 700 medarbejdere i koncernen, heraf 200 på hovedkontoret.

 

T. Hansen Gruppen A/S, årstal
1991: T. Hansen Gruppen A/S grundlægges i Middelfart, med salg af knallertreservedele

 

1992: T. Hansen Gruppen A/S flytter til Damgårdvej 11

 

1994: T. Hansen Gruppen A/S får mobiltelefontilbehør i sortiment

 

1995: T. Hansen Gruppen A/S bygger tre haller mere på Damgårdvej

 

1996: T. Hansen Gruppen A/S opretter salgsselskab i Sverige - Dan Mobilty Ydermere implementeres der automatisk ordremodtagelse - Voice Response

 

1997: T. Hansen Gruppen A/S opretter salgsselskab i Tyskland - Protuna Mobilfunk

 

1998: T. Hansen Gruppen A/S opretter salgsselskab i Norge - Mobilsentrum Samme år etablerer T. Hansen Gruppen A/S en webshop på www.thansen.dk

 

2000: T. Hansen Gruppen A/S får autoudstyr i sortiment, og senere samme år autoreservedele, efter opkøbet af ABC Autoreservedele ApS.

 

2001: T. Hansen Gruppen A/S bliver kåret som Gazellevirksomhed. Samme år lukkes ikke profitable salgsselskaber.

 

2002: T. Hansen Gruppen A/S køber DK Autodele ApS. Samme år åbner den første thansen butik i Kolding.

 

2003: T. Hansen Gruppen A/S starter egen import af scootere og bygger samtidig nyt domicil og centrallager på Stensgårdvej 1. Samme år lanceres butikskonceptet thansen landsdækkende.

 

2004: T. Hansen Gruppen A/S får fyrværkeri i sortiment, og begynder samme år med TV-markedsføring og landsdækkende reklameaviser.

 

2005: T. Hansen Gruppen A/S opkøber Høyer Autodele

 

2006: T. Hansen Gruppen A/S udvider sortiment med dæk, fælge og cykler. 

 

2007: T. Hansen Gruppen A/S udvider det nuværende domicil med 14.000 m2.

 

2008: T. Hansen Gruppen A/S starter et "spacemanagementprogram", som strømliner butikkerne. Ydermere opretter T. Hansen Gruppen A/S et centralværksted i Middelfart.

 

2009: T. Hansen Gruppen A/S opkøber BilXperten Franchise A/S.

 

2010: T. Hansen Gruppen A/S opkøber LCH Fireworks A/S.

 

2011: T. Hansen Gruppen A/S udvider sortimentet med camping, og opkøber samtidig L-Team ApS.

 

2014: Leveret eller gratis konceptet indføres og introduceres for virksomhedens kunder. Virksomheden Itago A/S opkøbes og sortimentet udvides med motorcykler af mærket Keeway og SYM.

 

2015: Click & Collect introduceresr. Sortimentet udvides med båd og marine. Med udgangen af 2015 runder T. Hansen Gruppen A/S en omsætning på 1 mia.

 

2016: T. Hansen Gruppen A/S bliver optaget som medlem af den internationale kæde af reservedelsforhandlere til bil- og autobranchen - ADI International - og etablerer autodivisionen AD Danmark. I september måned opkøbes Krogslund Autodele. Med åbning af nye butikker i Viby og Hadsten omfatter thansen nu 78 butikker i Danmark.

 

2017: T. Hansen Gruppen A/S opkøber den norske kæde Torshov Bilrekvisita. I december 2017 åbnes Norges første thansen med fuldt sortiment og spacemanagement som i Danmark.

 

2018: thansen konceptet består nu af 83 butikker i Danmark og 19 i Norge.

 

2020: thansen konceptet består nu af 83 butikker i Danmark og 31 i Norge.

 

2021: Ny flagship store åbnes i Fredericia med nyt inventar, shop-in-shop og opgradering til thansen 3.0. thansen konceptet består nu af 83 butikker i Danmark og 19 i Norge.  

 

2022: Der installeres Danmarks største AutoStore robotlager i 3 lagerhaller på Stensgårdvej. thansen konceptet består nu af 84 butikker i Danmark og 40 i Norge. Den første thansen butik i Sverige åbnes i november måned i Väla og landsdækkende webshop thansen.se lanceres.

 

2023: Der skrives sidst i 2023 kontrakt på byggeriet af nyt centrallager i Middelfart på i alt 68.708 m2 i 15 meters højde. Det nye byggeri skal samle virksomhedens komplette varelager og vil omfatte et AutoStore anlæg dobbelt så stort, som det AutoStore anlæg implementeret i 2022. thansen konceptet består nu af 86 butikker i Danmark, 45 butikker i Norge og 7 butikker i Sverige.