Udstyr til bilen

Find udstyr til mobilen i bilen

Hos thansen finder du et stort udvalg af mobilholdere til bilen. Uanset om du foretrækker en telefonholder til luftkanal, instrumentbord eller nakkestøtte, så har vi lige netop dén holder, du søger. De fleste af vores holdere er universale modeller, der passer til de fleste smartphones og iPhones.

Tal i telefon og kør sikkert
De fleste har i dag en smartphone eller iPhone, og mange bruger den også, når de kører i bil. Det er ikke lovligt at tale i håndholdt telefon under kørsel, så hvis du gerne vil tale håndfrit i telefon, skal du købe en holder til mobilen. En telefonholder giver dig desuden mulighed for at lytte til musik og følge GPS-vejledninger.

Mobilholder til CD-slot
Denne holder monteres nemt med et enkelt klik direkte i CD-slottet, så den ikke generer dit udsyn i forruden. Du kan også finde en tabletholder til CD-slottet.

Mobilholder med sugekop
Denne holder har en fleksibel svanehals, som gør det nemt at placere den i den ønskede position i forruden.

Mobilholder til instrumentbord
Holderen monteres direkte på instrumentbordet med en sugekop. Den har en justerbar arm, så du kan sætte den i den ønskede position. Så behøver du ikke se særlig langt, når du skal følge f.eks. GPS’en. Du kan også finde en tabletholder til direkte montering på instrumentbordet.

Mobilholder til luftkanal
Telefonholderen monteres nemt i bilens luftkanal. Det betyder, at du nemt kan komme til din telefon, og den sidder ikke i vejen for dit udsyn. De fås også som magnetholder, som nemt placeres på bagsiden af dit cover eller smartphone. Så slipper du for at sætte mobilen fast i en holder.

Mobilholder til nakkestøtte
Hvis dine passagerer på bagsædet har lyst til at se på mobilen undervejs på køreturen, så kan det være ideelt med en holder, der kan monteres på et nakkestøtteben. Vi har også tabletholdere til montering på nakkestøttebenet.

Oplad din telefon eller tablet i bilen
Vi har et stort udvalg af forskellige adaptere med USB-udtag til eksempelvis cigarettænderen, så du nemt kan oplade din smartphone, iPhone, iPad eller tablet i bilen. Så løber du aldrig tør for strøm.

Sammenlign