Magnetisk luftkanalsholder/trådløs lader

Varenummer 9920095

Information

Magnetisk mobilholder med trådløs opladning

Med denne diskrete og stilrene mobilholder kan du hurtigt og nemt placere og fjerne din mobil med en enkelt hånd. Med denne mobilholder kan du håndfrit se GPS-vejledninger, snakke i telefon eller afspille musik.

Enkel og trådløs opladning
Mobilholderen har Qi trådløs opladning, så du bare skal placere din smartphone i holderen, og så starter opladningen. Så har du altid strøm på mobilen. Det betyder også, at du ikke behøver at sætte et kabel i mobilen.

Den trådløse opladning passer bl.a. til nyere iPhones og Android såsom Samsung. Det eneste krav er, at din smartphone skal understøtte Qi trådløs opladning.

Magnetisk mobilholder
Du skal bare placere 2 magnetiske plader på bagsiden af din mobil eller cover, og så kan du enkelt placere mobilen i den magnetiske holder.

Du kan nemt montere holderen til din mobil i bilens luftkanal med klips. Så kan du nemt betjene din telefon, og samtidig sidder den ikke i vejen for dit udsyn i forruden.

Holderen leveres med et micro-USB-kabel, der skal tilsluttes holderen og bilens USB-udtag eller en 12V USB-adapter (ikke inkluderet).

Brug din mobil lovligt i trafikken
Når du kører bil, kan du lovligt og sikkert bruge din mobil, hvis den er placeret i en mobilholder.

Specifikationer

Specifikationer: Magnetisk luftkanalsholder/trådløs lader
Specifikationer: Magnetisk luftkanalsholder/trådløs lader
Varenummer9920095
EAN5714217080056
Mærke Mobiline
Varetype Mobilholder
Type Mobilholder
Montage Luftkanal
Montage på enhed Magnet
Trådløs Opladning Ja