N-gear LGP Juke 101 Bluetooth Højttaler

Varenummer 34616

Information

LET'S GO PARTY Juke 101
Bluetooth højttaler - Vandtæt

N-GEAR LGP Juke 101 - Trådløs Bluetooth-højttaler - Vandtæt - RGB Lightshow - Partybox er den seneste tilføjelse til N-GEAR LGP-familien, og denne kraftfulde trådløse lyd og festløsning kombinerer imponerende funktioner med et slående design. Uanset om du leder efter en fordybende lydoplevelse, et energisk lysshow eller blot bærbar musik på farten, har denne højttaler det hele. Lad os dykke ned i nogle af de karakteristiske træk, der gør denne højttaler til et must-have.

Trådløst lyd- og festsystem
N-GEAR LGP Juke 101 er et trådløst lydsystem, der giver dig mulighed for ubesværet at streame musik fra dine yndlingsenheder via Bluetooth. Uanset om du deler dine yndlingssange til en fest, griller i baghaven eller bare slapper af derhjemme, leverer denne højttaler fremragende lydydelse.

Problemfri musikstreaming

Takket være Bluetooth-forbindelsen kan du problemfrit streame din musik fra din smartphone, tablet eller anden Bluetooth-kompatibel enhed. Ingen bøvl med kabler, bare direkte adgang til dine afspilningslister.

Imponerende 8-timers spilletid

Med et kraftigt batteri, der giver op til 8 timers spilletid, behøver du ikke bekymre dig om hurtigt at genoplade højttaleren under en fest. Nyd timevis af uafbrudt musikglæde.

Kraftig 60 watt output

På trods af sin kompakte størrelse leverer denne højttaler kraftfuld lyd med 60 watt udgangseffekt. Fyld enhver plads med imponerende beats og klare toner.

Alsidige afspilningsmuligheder
N-GEAR LGP Juke 101 er udstyret med en USB-indgang, så du kan afspille MP3-filer direkte fra et USB-drev. Derudover er den kompatibel med Micro TF-kort op til 32 GB, så du kan have endnu mere musik med dig.

RGB Disco LED lysshow

Skab den perfekte festlige atmosfære med det indbyggede RGB Disco LED Lightshow. Lad lysene groove til musikken og give en uforglemmelig visuel oplevelse.

Flere tilslutningsmuligheder

Udover Bluetooth og USB tilbyder denne højttaler også en Aux-indgang, så du nemt kan tilslutte enheder, der ikke er Bluetooth-kompatible.

Praktisk USB-C opladning

N-GEAR LGP Juke 101 kommer med et USB-C opladningskabel til hurtig og nem opladning. Med denne praktiske funktion er du altid klar til en fest, uanset hvor du er.

Kompakt og bærbar

Med dimensioner på 113 x 113 x 195 mm og en vægt på kun 930 gram er denne højttaler yderst bærbar og nem at tage med dig på alle dine eventyr. Derudover kommer højttaleren med en bærerem for ekstra bekvemmelighed.

Vandtæt design
Højttaleren er designet til at modstå stænk og let regn, så du ikke skal bekymre dig om uventede vejrforhold.

Alle fordelene på et øjeblik:

-Trådløst lyd- og festsystem.
-Problemfri musikstreaming via Bluetooth.
-Udstyret med True Wireless (TWS) funktion til stereolyd. -Imponerende 8 timers spilletid.
-Kraftig 60 watt output.
-USB-indgang og Micro TF-kort kompatibel (maks. 32 GB). -RGB Disco LED-lysshow for en festlig atmosfære.
-Aux-indgang for yderligere tilslutningsmuligheder. -Hurtig opladning via USB-C med medfølgende ladekabel. -Kompakt og bærbart design.
-Vandtæt design til brug i forskellige miljøer.

Specifikationer

Specifikationer: N-gear LGP Juke 101 Bluetooth Højttaler
Specifikationer: N-gear LGP Juke 101 Bluetooth Højttaler
Varenummer34616
EAN8720589823280
Mærke NGEAR
Varetype Højttaler
Tekniske specifikationer
Model JUKE 101
Bluetooth-version V5,0
Output power 60W
Spilletid 8 t
Dimensioner 195 x 113 x 113 mm