Jabra Talk 30 Bluetooth headset sort

Varenummer 9953285

Information

  • Tydelige HD-opkald
  • On-ear pasform
  • Op til 5 timer taletid
  • Op til 7 dages standby-tid
  • Stream fra din telefon
  • Let at betjene med én knap
  • Førsteklasses design


Jabra Talk 30 mono Bluetooth-hovedtelefoner er konstrueret til on-ear komfort og til nemt at foretage opkald. Nyd lydkvalitet i High Definition med en rundstrålende HD Voice-mikrofon, og stream musik, medier og GPS retningsangivelse. Op til 5 timers batteri-/taletid og op til 7 dages standby-tid.

Oplev tydelige samtaler med en rundstrålende HD Voice-mikrofon. On-ear pasform: Talk 30-højttaleren er ergonomisk designet og sidder på øret med en EarGelTM og en ørekrog for komfort hele dagen. Holdbar: Med op til 5 timers opkaldstid og 7 dages standby-tid får du mulighed for at foretage pålidelige Bluetooth opkald hele dagen på en enkelt opladning og du vil modtage talte opdateringer om batteristatus.

Stream fra din telefon: Talk 30 sørger for, at du får mest muligt ud af dine medier, så du trådløst kan streame GPS retningsangivelse, musik og podcasts fra din mobiltelefon. Den leveres også med Voice Guidance, der giver opdateringer om forbindelsesstatus. Nem at bruge: Én knap styrer de fleste opgaver, hvilket gør det nemt og intuitivt at foretage og besvare opkald. Headsettet giver talte opdateringer, når den er tilsluttet, og justerer automatisk lydstyrke og baggrundsstøj. Førsteklasses design: Talk 30 er designet med funktioner, der gør livet på farten lettere, når du har travlt og giver samtidig stil og elegance med en børstet ståloverflade og gennemsigtig ørekrog.

Specifikationer:
- HD Voice* giver lydkvalitet med høj opløsning
- MultiuseTM forbinder op til 8 Bluetooth-enheder på samme tid - A2DP-teknologi til streaming giver dig mulighed for at streame musik, podcasts og GPS - Smartphone stemmestyring
- Op til 5 timers taletid
- Stemmestyring
- Pasform på øret med eargel
- Én knap styrer de fleste opgaver
- Stemmevejledning

Tilbehør