Filtre
 
 vises  
 skjules
  Lygtetype
  Montering
  Batteritype
  Mærke

  Cykellygter

  Lygter til din cykel - øg din sikkerhed i trafikken

  Er du på udkig efter cykellygter? Vi har et stort udvalg af lovlige lygter, så du kan få lys på cyklen og blive set i de mørke måneder. Så øger du både din egen og dine medtrafikanters sikkerhed i trafikken.

  Vi har forskellige cykellygter, der både kan fastmonteres på din cykel, mens andre er lette at tage af og på. Så kan du vælge netop de lygter, der passer til dine behov.

  Forlygter
  Du finder både forlygter til MTB, LED-forlygter med click-beslag, vandtætte forlygter, forlygter til cykelkurve, genopladelige lygter og til fastmontering på cyklen. Så får du et godt syn, når du cykler i de mørke timer. Du kan også vælge mellem forskellige lysniveauer, hvad enten du bedst kan lide blink eller konstant lys.

  Baglygter
  Mangler du lys bag på cyklen, så du kan blive set bagfra? Vi har både baglygter til dynamo, LED med beslag, genopladelige og til montering på bagagebæreret.

  Lygtesæt
  Vi tilbyder også lygtesæt med både forlygte og baglygte.

  Pandelygter
  Hos os finder du også pandelygter med LED og forskellige lysfunktioner. Pandelygter er både komfortable og holdbare. De er den perfekte løsning til aktiviteter såsom cykelture i mørket, hvor du skal bruge hænderne på styret.

  Sammenlign