Lazer Chiru MIPS mat sort/grå S 52-56cm

Varenummer 250297030

Information

Verdens ældste hjelmfirma, Lazer, startede i 1919 og lavede lædernet til ryttere i de belgiske brostensbelagte klassikere. Lazer hjelme er den perfekte blanding af design, komfort, sikkerhed og teknologi. Resultatet er mere end 100 års erfaring, passion og engagement. Lazers sikkerhedsprodukter til cykling og fritid sælges i mere end 50 lande over 5 kontinenter.

Denne Lazer Chiru er designet til MTB brug, og er udstyret med 15 ventilationshuller, et visir, som beskytter mod lav sol, og smart turnfit-system. Hjelmen er ydermere designet med en dyb nakke og side beskyttelse.

Denne hjelm er med MIPS beskyttelse, som er en beskyttelsesmembran i indersiden af hjelmen som absorberer og omdirigerer stød. Den let genkendelige gule membran beskytter mod lineær (direkte) kraft samt roterende kraft. - Dette vil sige at den beskytter uanset hvilken vinkel man får stød fra.
Den bevægelige inderskal mindsker ved stød hjernens potentielle skade, og reducerer derved chancen for hjernestød.

MIPS er altså et sikkerhedssystem som sidder inde i cykelhjelmens skal, og som øger den sikkerhed der i forvejen er i din cykelhjelm, med op til 30% hvis du er ude for et styrt på din cykel.



Specifikationer

Specifikationer: Lazer Chiru MIPS mat sort/grå S 52-56cm
Specifikationer: Lazer Chiru MIPS mat sort/grå S 52-56cm
Varenummer250297030
EAN5420078880079
Mærke Lazer
Varetype Cykelhjelm
Hovedstørrelse 52-56 cm
Bruger Voksen
Bruger Unge
Type MTB
Type City / Allround
Beskyttelsessystem MIPS