Dæk og slanger

Dæk og slanger til din cykel

Vi har et stort udvalg af dæk og slanger til din cykel.

Bliv sikkert kørende
Vi tilbyder Danmarks største udvalg af cykeldæk til elcykler, racercykler, MTB, voksencykler, juniorcykler, ladcykler. Vi har også dæk til sækkevogne, havebør, barnevogne og kørestole samt punkterfrie dæk. Punkterfrie dæk gør det næsten umuligt for dig at punktere. De fleste af vores dæk har desuden en reflekskant, så du slipper for at have reflekser i egerne. Dermed er du også mere sikker i trafikken.

Vi har mærker som eksempelvis Continental, Schwalbe og Duro. Vores dæk fås fra 4” til 29”.

Cykelslanger
Vi har et stort sortiment af cykelslanger, slanger til trillebør og kørestole. Vi har mærker som eksempelvis Continental og Schwalbe. De fås fra 4” til 29” og med både fransk/racer-ventil, autoventil og almindelig ventil.

Lappegrej
Du finder også lappegrej til cyklen, så du hurtigt kan få lappet eventuelle huller.

Cykelpumper
Det er nødvendigt med en cykelpumpe, hvis du ejer en cykel. Der findes et hav af forskellige pumper. Nogle er små og nemme at opbevare i eksempelvis lommen, og fodpumper er store og skal bruges med fødderne. Nogle er til luft, og andre er til CO2-patroner. Uanset hvad du søger - så har vi et udvalg, som med sikkerhed kan pumpe dit dæk. Dæktryksmålere sikrer, at du får lige præcis det dæktryk, du ønsker.