Cykler til hele familien

x-zite mærket blev grundlagt i 2005

Cykelentusiaster og fagfolk gik sammen om at udvikle cykler i høj kvalitet, tilpasset danske forhold. Cyklerne er bygget på kvalitets komponenter, med det rigtige udstyr, men til en langt lavere pris end de mere kendte mærker. 

Vores udviklere er entusiaster, som kender alt til cyklens DNA. Hjul, pedaler, stel, sadelpind, kabler, svejsningerne, styr og sadel. Hver eneste del er nøje udvalgt og testet. 

På hele sortimentet har vores udviklere valgt udelukkende at benytte gearsystemer fra Shimano og SRAM. Verdens to førende producenter. Det sikrer høj kvalitet og lang holdbarhed. Produktionen sker på nogle af verdens førende fabrikker, hvilket sikrer, at hver eneste cykel er af højeste kvalitet. 

x-zite cyklen er bygget til at blive brugt hver dag! 

Alle cykler leveres 95% samlet 

Montering
Styr, sæde, forhjul og pedaler skal monteres - samt gearet skal justeres. Der medfølger en udførlig samlevejledning til alle vores cykler. 


Vi tilbyder at samle din cykel
Hvis du er i tvivl, så lad os samle din nye cykel for dig, så du er sikker på, at alt er som det skal være! Pris kun 299,- (Gælder kun cykler købt hos thansen.dk) 

Hvis du er interesseret i yderligere information eller spørgsmål omkring dit X-zite cykelkøb, er du meget velkommen til at kontakte thansen.dk, som vil gøre sit til, at du bliver tilfreds med dit køb.
 

 

Sammenlign