Autoglym Leather Care Balm 500ml

Varenummer 51838

Information

LÆDERCREME
Nærer og beskytter læderbetræk

Produkt information:
Leather Care Balm er en omhyggeligt blandet emulsion, der indeholder sæbe, naturlige olier og polymeriske overfladebehandlingsstoffer, der nærer og fugter læderet og beskytter det mod mærker og pletter. En regelmæssig, let behandling vil bevare læderets naturlige udseende og karakteristika og har den yderligere fordel, at det bliver nemmere at gøre rent og til stadighed beskyttes mod eventuelt spild. Leather Care Balm er primært et nærings- og beskyttelsesmiddel, der bruges på rent eller rengjort læder. Snavset læder bør først rengøres med Autoglym Leather Cleaner.

Instruktion:
Ryst grundigt. Test altid et lille, ikke-iøjnefaldende område først for at tjekke for vandpletter og farveægthed. Påfør Leather Care balm med en blød bomuldsklud, eller brug en Autoglym Perfect Polish Applicator. Massér forsigtigt produktet ind i læderets overflade og fortsæt med at massere, indtil den flødeagtige fornemmelse forsvinder. Lad læderet absorbere produktet i nogle få minutter og polér derefter hurtigt med en ren, blød bomuldsklud, vend kluden hyppigt. De optimale behandlingsfordele opnås efter ca. 48 timer, når beskyttelsesmidlet er fuldstændig hærdet. Genbehandling:
Afhænger af klima, temperatur etc. Under normale forhold skulle to eller tre behandlinger om året være tilstrækkelig. Under varme/tørre forhold anbefales en hyppigere brug.Sikkerhedsdatablad

Specifikationer

Specifikationer: Autoglym Leather Care Balm 500ml
Specifikationer: Autoglym Leather Care Balm 500ml
Varenummer51838
EAN5016366008319
Mærke Autoglym
Varetype Læderrens