Autoglym Caravan & Motorhome Cleaner 1L

Varenummer 49007

Information

UNIVERSALRENGØRING TIL CAMPINGVOGNE
Fjerner sorte striber og alger fra karosseri og plast.

Produkt information:
Caravan & Motorhome Cleaner er en koncentreret, multi-funktionel rengøringsløsning designet til en hurtig og økonomisk vedligeholdelse af fritidskøretøjer året rundt. Kan bruges på ud- og indvendige overflader som et kraftigt rengøringsmiddel hvor der er brug for det. Yderst effektiv til at fjerne algebelægninger og standhaftige striber på karosseriet. Kan bruges på lak, plastik, metal, gummi, akryl, fiberglas, hjul, vinduer, syntetiske tekstiler, tæpper, hylder, vaskbare vægge og lignende overflader.

Instruktion:
Eksteriør: Rengør karrosseriet en side af gangen. Meget beskidte overflader skal skylles med vand før produktet kommer på. Sprøjt produktet på området der skal rengøres. Brug en våd svamp i lette cirkelbevægelser på overfladen. Rens med rigeligt rent vand. Gentag påføringen hvis nødvendigt. Tillad ikke produktet at tørre på overfladen. Efter den sidste skylning tørres efter med et Aqua Dry vaskeskind. Beskyt lak og polerede metaldele med Autoglym Super Resin Polish (polér ikke lak med struktur).
Interiør: Tjek altid tekstiler, læder og sarte overflader for farveægthed. Spray sparsomt på området der skal rengøres. Tør over med en ren, fugtig bomuldsklud - skyl ofte i vand. Til glas- og akrylvinduer, spejle etc. anbefales Autoglym Fast Glass for et glimtende fedtfrit finish uden slør og ridser.

Sikkerhedsdatablad

Specifikationer

Specifikationer: Autoglym Caravan & Motorhome Cleaner 1L
Specifikationer: Autoglym Caravan & Motorhome Cleaner 1L
Varenummer49007
EAN5016366007275
Mærke Autoglym
Varetype Autoshampoo