Telt, soveposer og tilbehør

Vi tilbyder en bred kollektion i soveposer, liggeunderlag, luftmadrasser og tilbehør fra bl.a. Camp+nature, Easy Camp og Bestway.

Ved soveposer opererer man med Temperature Ratings i henhold til European Standard, som følger:

Komfort temperatur beregnes for en kvinde, 25 år, 60 kg, 160 cm, som ikke fryser og i en afslappet tilstand.

Limit temperatur beregnes for en mand, 25 år, 70 kg, 173 cm, i en situation hvor han kryber lidt sammen for at holde varmen, men hvor han dog ikke fryser.

Ekstrem temperatur beregnes for en kvinde, 25 år, 60 kg, 160 cm, som befinder sig i en situation hvor hun fryser meget, men vil overleve.

Vi anvender i vid udstrækning hulfibre som isolerende fyld i vores soveposer. Hulfibre er polyesterfibre der er hule, hvilket gør soveposen lettere men samtidig også varmere.

Overnatning i telt eller naturen

Når du skal overnatte i telt, er det vigtigt at have liggeunderlag, sovepose eller en luftmadras. En god nattesøvn i telt eller under åben himmel i naturen kræver en god luftmadras. Vi har både enkelte og dobbelte luftmadrasser med komforten i højsædet. De fås også med indbygget elektronisk luftpumpe. Pumpningen tager kun få minutter, og så er sengen klar. Når luftmadrassen ikke er i brug, kan den nemt og hurtigt foldes sammen.

En god sovepose giver dig en god nattesøvn, så du har energi dagen efter. Når du skal vælge en sovepose, er det vigtigt, at du overvejer, hvor og hvordan du skal bruge soveposen. Skal du bruge den i sommerperioden eller vinter? Og skal den bruges indendørs eller udendørs? Soveposer inddeles efter komforttemperatur, limittemperatur og ekstremtemperatur. Vi bruger hulfibre som isolerende fyld i vores soveposer. Hulfibre er polyesterfibre, der er hule, hvilket gør soveposen lettere, men samtidig også varmere.

Det er en god idé at bruge et godt liggeunderlag under soveposen, så du kan holde varmen. Vi har praktiske selvoppustelige liggeunderlag, som både er lette at medbringe og komfortable at ligge på. Vi har også liggeunderlag med skum og med en isolerende underside, som giver en god isolering og beskytter mod fugt og kulde. Den er perfekt til vandreture og overnatning i naturen.