Fortelt og tilbehør

Skal du på telttur i naturen eller festival?

Et af de vigtigste ting på en teltferie er selvfølgelig teltet. Hvad enten du skal bruge et telt til 2 personer, 3 personer, 5 personer eller måske et familietelt med plads til 6 personer med flere soverum, så har vi teltet, der matcher dine behov. Uanset om du skal bruge et telt til vandretur, festival eller camping. Det er en fordel, at teltet er hurtigt og nemt at sætte op, så du ikke skal bøvle med teltpæle/teltstænger og pløkker i timevis. Det er også et must, at teltet er vandtæt, så alle dine ting forbliver tørre, hvis det regner. Vi har telte med vandsøjletryk på 1.500, 2.000, 3.000 og 10.000 mm, og flere af teltene har PU-coating.

Sørg altid for, at dit telt er tørt, inden du pakker det ned. Så undgår du mug og skimmel på teltet.  

Mangler du tilbehør til teltet? Vi har blandt andet presenninger, teltpløkker, pløkhammer, barduner, læskærme, stormsikring og forskellige rengøringsmidler og pleje til teltet.

Slip for myg og insekter
Vil du helst undgå at blive stukket af myg og have selskab af insekter i dit telt eller campingvogn? De lune sommeraftener er lig med myggetid. Vi har både myggelys, insektlamper og elektrisk fluesmækker.