Ladekabel Type 2 udtag 13,8kW 20Amp 5 m

Varenummer 22586
Passer varen på din bil?

Information

Førsteklasses ladekabler, der er fremstillet til ydeevne, holdbarhed og uovertruffen brugervenlighed under alle forhold.

Fremstillet til nordiske forhold
Vi har gjort brug af vores omfattende erfaring til at sikre, at vores kabler giver den bedst mulige brugeroplevelse, uanset forholdene. Mens andre kabler bliver stive og svære at bruge om vinteren, forbliver eConnect-kabler bløde og bøjelige, selv i kraftig kulde. Vores hætte og stikben er designet, så de ikke tager skade af fugt og varme.

Brugervenlige
eConnect-kabler er udviklet med tanke på brugeren. Brugeren kan være hvem som helst, og derfor har vi udviklet et letvægtskabel, ergonomiske universalgreb og stik med forskellige vinkler, der passer til tilslutning på køretøjet og ladestationen. Vores smarte hætte kan trækkes tilbage under ladning, og en række smarte tilbehør gør det nemt at opbevare og transportere kablet på en sikker måde, når det ikke er i brug.

Holdbare
Alle komponenter i eConnect-kabler er fremstillet af robuste og holdbare materialer, der kan holde til daglig brug. Vores stik kan holde til at blive kørt over ved et uheld, og vores robuste kabler og stikben er modstandsdygtige over for slitage og skader forårsaget af fugt, sollys og ekstreme temperaturer.

Smart hætte
Hætten på det stik, der skal sluttes til køretøjet, er fastgjort til bagsiden af kablet med en justerbar rem. Ved hjælp af remmen kan du trække hætten væk fra bilen, og fordi hætten er fastgjort, bliver den hængende med indersiden nedad, mens køretøjet lader. Denne enkle løsning forhindrer ridser på bilen, og du undgår, at der samler sig vand og sne i hætten, som efterfølgende overføres til stikbenene.

Miljøvenlige
eConnect-ladekablerne er designet specielt til at være fuldt genanvendelige. For det første bruger vi kun genanvendelige materialer, og for det andet er vores stik ikke fremstillet ved hjælp af indstøbning. Indstøbning er en teknik, der bruges til at gøre elektronikprodukter slagfaste og sikre dem mod indtrængen af vand, hvilket sker ved at fylde dem med en plast-, gummi- eller kunstharpiksmasse. Det genererer ekstra affald og gør det svært at adskille komponenter og materialer til senere genanvendelse og genbrug.

Smart tilbehør til eConnect
Alle nye eConnect-kabler leveres med en praktisk velcrorem, så du på en nem og praktisk måde kan rulle kablet sammen og opbevare det, når det ikke er i brug.
Den særlige låsbare eConnect dockingenhed beskytter dit kabel mod tyveri, giver dig en praktisk måde at opbevare kablet på og beskytter stikbenene mod vand og snavs.
Kabeltasken eConnect Premium Bag er fremstillet af slidstærkt vand- og brandsikkert kvalitetsmateriale. Tasken er forsynet med en krog på bagsiden, som kan bruges til at fastgøre tasken, så den ikke bevæger sig under kørslen.

Specifikationer

Specifikationer: Ladekabel Type 2 udtag 13,8kW 20Amp 5 m
Specifikationer: Ladekabel Type 2 udtag 13,8kW 20Amp 5 m
Varenummer22586
EAN7042287113069
Mærke DEFA
Varetype Ladekabel
Type Type 2
Mode Mode 3
Faser Fase 3
Volt 480 V
Længde 5 Meter
Vægt 2,1 Kg

Passer til...