CTEK Pro 120 EU Lader og diagnoseværktøj

Varenummer 40235

Information

*120 A-oplader og -strømforsyning til værksteder, hvor der * udføres fejlsøgning

Avanceret og højeffektiv strømteknologi

CTEK PRO120 er en innovativ og højeffektiv 120 A-batterioplader og -strømforsyning, der klarer selv de mest krævende strømbehov på flashing- og diagnosearbejde.
Med et moderne design, avanceret teknologi og funktioner i særklasse er enheden det oplagte valg til den professionelle omkring batteriopladning, vedligeholdelse og strømforsyning.
CTEK PRO120 genoplader batterier ved hjælp af en patenteret opladningsproces med flere trin. Den er kompatibel med alle slags 12 V-batterier, herunder normale vådbatterier, Ca/Ca og litium* samt AGM- og EFB-stop-/start-batterier.
Den automatiske tilpasningsfunktion for opladning registrerer automatisk de relevante informationer omkring batteriet og anvender de mest optimale indstillinger, som giver den hurtigste opladning. Den er designet til at være brugervenlig med blot fire knapper og et tydeligt og læsbart LCD-display. Derudover er PRO120 markedets mest effektive og stabile strømforsyning til selv de mest krævende diagnose- og flashingopgaver.
Det er muligt at vælge volt mellem 12,6 og 14,8 volt i 0,1-voltsintervaller og justere efter alle bilproducenters krav til præcis forsyningsspænding. *) 12V litium-batterier (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP)

12 V/120 A-output
Variabelt output i strømforsyningstilstand (12,6-14,8 V) Kompatibel med alle slags 12 V-batterier, herunder litium* Egnet til batterier fra 10-3.600 Ah (15-1.200 Ah litium*) Resonansomsætterteknologi for hurtig og effektiv opladning *) 12V litium-batterier (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP) Brugervenlig med tydeligt LCD-display
Unik, patentansøgt automatisk tilpasningsfunktion for opladning, som registrerer batteristørrelse
Indbygget temperaturkompensering
Solidt, stødsikkert hus af PCB
5 meter kabler og slidstærke klemmer
IP40-klassificeret (indendørs brug)
Sikker, gnistfri betjening
Beskyttet mod inverteret poling
Sikret mod kortslutning
2 års garanti