Bilbatteri - Stort udvalg i batterier til netop din bil

Bilbatteriet skal starte din bil, og hvis du oplever, at din bil ikke vil starte, så er det måske på tide at skifte dit bilbatteri. Batterisvigt er nemlig den primære årsag til startproblemer. Du kan finde bilbatteriet, der passer til netop din bil via vores nummerplade- og mærkesøgning. Så sikrer du dig, at batteriets dimensioner passer til din bil.

 

Find bilbatteriet til netop din bil

Du kan finde bilbatteriet, der passer til netop din bil via vores nummerplade- og mærkesøgning. Hvis du bliver præsenteret for flere bilbatterier i din søgning, anbefaler vi, at du tjekker dit nuværende batteri. Du skal tjekke dets dimensioner, koldstartsstrøm og batterikapacitet og vælge netop dét batteri, der matcher dit nuværende batteri. 

Har din bil start-stop-funktion?
De fleste nye biler har indbygget start-stop-teknologi. Alle biler med start-stop-teknikken skal bruge start-stop-batterier. Start-stop-biler er kendetegnet ved, at motoren slår fra, når bilen holder stille eksempelvis i et lyskryds. Selvom bilerne kan køre med et almindeligt batteri, vil dette ikke fungere efter 6-8 måneder. Start-stop-biler kræver avancerede og tilpassede batterier af typen AGM og EFB fra Exide.

AGM-batterier
Exides originale AGM-batterier er udviklet til start-stop-biler med meget energikrævende udstyr som eksempelvis musikanlæg og navigation.

EFB-batterier
Den anden batteritype til start-stop-biler er EFB-batterier. De er udviklet med den unikke Carbon Boost 2.0, som reducerer brændstofforbruget og reducerer CO2-udledningen. Batterierne er ideelle til kørsel i tæt bytrafik med kørsel i tomgang og mange standsninger.

Garanti
Du får 3 års garanti på alle bilbatterier hos os.