Shimano klinge Deore XT 38T til FX-M785

Varenummer 220100193

Information

Intet slår præcisionen og pålideligheden af en Shimano Deore XT klinge, når det kommer til at tage din cykels præstation til det næste niveau. Med den perfekte balance mellem holdbarhed og letvægtsdesign er Shimano Deore XT-klingen til FX-M785 det ultimative valg for seriøse mountainbikere og cykelentusiaster.
Præcision i hvert trådtrin:
Med Shimano Deore XT får du en klinge, der er skabt med den nyeste teknologi og ekspertise inden for cykelkomponenter. Hver tand er omhyggeligt udformet for at levere præcis skifteperformance, uanset terræn og forhold. Du kan stole på, at dine gearskift altid er glatte og nøjagtige, hvilket giver dig en problemfri køreoplevelse.
Letvægtsstyrke:
Denne klinge er konstrueret med hensyn til både vægt og styrke. Materialer af høj kvalitet sikrer, at den er let nok til at hjælpe med at optimere din cykels ydeevne, samtidig med at den er robust nok til at modstå de mest krævende spor og stier. Du behøver ikke at bekymre dig om at ødelægge din klinge - den er bygget til at holde.
Kompatibilitet:
Shimano Deore XT-klingen til FX-M785 er designet til at være kompatibel med en bred vifte af cykler og transmissionssystemer. Uanset om du kører en 2x10, 3x10 eller en anden konfiguration, kan du være sikker på, at denne klinge passer perfekt til din cykel.

Specifikationer

Specifikationer: Shimano klinge Deore XT 38T til FX-M785
Specifikationer: Shimano klinge Deore XT 38T til FX-M785
Varenummer220100193
EAN4524667931652
Mærke Shimano
Varetype Klinge