Full suspension MTB Polygon Siskiu D6 1X10 speed X-large (185-195cm.)

Varenummer 112952101

Information

Skal du have en kvalitets full suspension MTB, som passer perfekt til de danske XC-spor? Så bør du helt klart se nærmere på den anmelderroste Siskiu D6, her får du virkelig meget cykel, til en uhørt lav pris

Oplev en MTB, der overgår dine forventninger med Polygon Siskiu D6!

Denne fantastiske full suspension mountainbike er skabt til at levere utrolig kapacitet på ethvert XC-spor, uanset hvor udfordrende det er. En moderne geometri, der inkluderer en slack kronrørsvinkel, lang reach samt en stejl sadelvinkel, gør Siskiu D6 utrolig stabil og hurtig på sporene, uanset om det går op eller ned.

Siskiu D6 klatrer som en hardtail uden at gå på kompromis med komfort eller traction Anti-squat systemet sørger for, at ingen unødige krafter går tabt i pedalerne, og affjedringen er progressiv, så du kan tackle selv de mest tekniske spor med lethed.
Med dens elegante hydroformede aluminiumsramme ser Polygon Siskiu D6 ikke kun godt ud, men den er også designet til at yde optimal præstation. Den har en 120mm. vandring båede for og bag, hvilket gør den ideel til både op- og nedkørsler.

Udstyret med pålidelige Shimano-komponenter
Med Shimano hydrauliske skivebremser og en solid 10-speed Deore geargruppe kan du stole på, at Siskiu D6 leverer pålidelig ydeevne hver gang.

Komplet SR Suntour affjedring
Med den kraftige Suntour XCM 34 Boost forgaffel med 120mm vandring og en Suntour Radion Lo Air bagdæmper, er du klar til at erobre ethvert terræn sikkert, hurtigt og komfortabelt!

Udstyrert med dropper post
En dropperpost giver dig mulighed for lynhurtigt at justere sadelhøjden mens du kører. Dette gøres med et simpelt tryk på triggeren som er placeret let tilgængeligt på styret. Dette øger kontrol og sikkerhed på tekniske spor ved at tillade hurtige ændringer mellem en lavere position for nedkørsler og en højere position når der skal trædes i pedalerne.
Dette giver dig mulighed for at tilpasse dig terrænet og frit bevæge dig rundt på cyklen, uden at sadlen kommer i vejen.

Maxxis Ardent dæk
Med disse populærer kvalitetsdæk fra verdensberømte Maxxis, er du sikret suveræn kontrol, knopperne er designet til både at give godt greb i underlaget, samtidig med en meget lav rullemodstand, dette gør dækket perfekt til XC kørsel.

Hjulene er tubeless ready
Så ønsker du at lave et slangeløst setup, så er fælgen allerede forberedt til dette. Det betyder at du slipper for at bøvle med besværligt fælgtape, det er allerede klaret fra fabrikken.

Tag din cykling til nye højder med Polygon Siskiu D6 - din perfekte partner til dine XC-eventyr!*

Specifikationer

Specifikationer: Full suspension MTB Polygon Siskiu D6 1X10 speed X-large (185-195cm.)
Specifikationer: Full suspension MTB Polygon Siskiu D6 1X10 speed X-large (185-195cm.)
Varenummer112952101
EAN8994981068482
Mærke Polygon
Varetype Cykel
Type Mountainbike
Stel
Materiale Aluminium - ALX XC TRAIL FRAME THRU AXLE 12X148mm
Gear
Antal gear 10
Indvendig/udvendig gear Udvendige gear
Model Shimano Deore
Gearing 10-speed 10-42, 32T
Bremser
Forbremse Shimano BR-MT201 Hydraulisk Skivebremse
Bagbremse Shimano BR-MT201 Hydraulisk Skivebremse
Udstyr
Forgaffel SUNTOUR XCM34 BOOST 120mm TRAVEL
Sadelpind Trans X Dropperpost 150mm 30,9 x 459mm
Kæde KMC X10-1 NP/GY 1/2X11/128 12000L W/LINK
Dæk Maxxis Ardent 29 x 2,25
Hjul 29" X-15 TUBELESS READY W/TUBELESS TAPE