OOONO trafikalarm

Varenummer 42603

Information

Slip for fartbøder med OOONO!
Med en OOONO Trafikalarm i bilen får du en tydelig alarm 30 sekunder før en fartkontrol. OOONO kræver ikke abonnement.

Kun én knap
OOONO er nem at bruge i dagligdagen. OOONO har kun én knap, som man trykker på, når man passerer en fartkontrol. OOONO får info om fartkontroller fra Trafikalarm.dk, der er Danmarks mest moderne og populære trafik-app med 250.000 brugere.

Nem installering af App
Download App'en "OOONO CONNECT" der via et enkelt tryk forbinder App og OOONO. App'en er gratis. Herefter monteres OOONO i forruden på bilen, og du er klar til at køre. OOONO forbinder, starter og virker helt af sig selv.

Advarer KUN mod fartkontroller
OOONO starter automatisk, og advarer dig KUN imod fartkontroller. OOONO har kun én knap, du kan trykke på - du kan ikke gøre noget forkert.

OOONO i brug
OOONO monteres på få minutter, og virker helt af sig selv. Når du begynder at køre, opretter OOONO forbindelse til din telefon automatisk, og bekræfter forbindelsen med et lille bib. 30 sekunder før du når en fartkontrol i trafikken, vil OOONO alarmere dig med en lyd og tydelige blå blink, så du kan nå at reagere. Du bekræfter, hvis der er en fartkontrol ved at trykke på OOONO. Den kvitterer med et lille bib. Hvis fartkontrollen ikke er der længere, foretager du dig ikke yderligere. Hvis din OOONO ikke har advaret dig, er det fordi, at du er den første bil på stedet, og æren af at indrapportere fartkontrollen er din med et tryk på knappen.

OOONO virker med Android og iPhone
OOONO forbindes til Android- og iPhone-telefoner via Bluetooth. Du kan forbinde flere OOONO til samme telefon, hvis du eksempelvis har flere køretøjer. Flere telefoner kan også forbindes til den samme OOONO, hvis i er flere, der bruger samme køretøj. OOONO bruger telefonens dataforbindelse og GPS. OOONO kan være forbundet samtidigt med andre Bluetooth-enheder, eksempelvis når du bruger et headset eller streamer musik.

Virker i mange Europæiske lande. Mere end 30.000 faste fartkameraer.

Praktisk information
OOONO monteres med dens to påmonterede klæbepuder. Hvis du senere skifter bil, kan du købe et nyt klæbepudesæt, dér hvor du har købt din OOONO.

OOONO leveres i en lækker gaveæske, så den også er klar til at blive givet væk som gave.

Specifikationer:
  • Diameter: 44 mm.
  • Tykkelse: 13 mm.
  • Vægt: 20 g.
  • Batteri: CR2450 Lithium knapcellebatteri (forhandles af thansen)
  • iPhone-version krav: iOS 10,0 eller nyere
  • Android-version krav: Android 4,4 eller nyere
  • Virker ikke med Windows telefoner

Tilbehør

Alternativ