Autoglym Advanced All Wheel Cleaner 2,5l

Varenummer 52914

Information

OPLEV RENGØRINGSKRAFTEN
At have rene hjul er et vigtigt barometer for en ren bil, men mange bliver skræmt af anstrengelsen ved at komme mellem alle egerne. Derfor tilbyder vores Advanced All Wheel Cleaner dig en let påføring for en nem rengøring. Bare spray, ryst og skyl, for et meget tilfredsstillende slutresultat.

PH-NEUTRAL
Vores Advanced All Wheel Cleaner er pH-neutral, hvilket gør denne formel sikker at bruge regelmæssigt på lakerede, malede, diamantskårne, anodiserede og plastikhjulkapsler. Med let agitation vil dine hjul skinne efter denne meget effektive, giftfri rengøring.

FARVEOMDANNELSESTEKNOLOGI
Med levende farveomdannelsesteknologi, se hvordan vores Advanced All Wheel Cleaner bliver en dyb rød-lilla, mens indlejrede jernforurensninger begynder at opløses foran dine øjne. Du kan kalde det magi, vi kalder det god videnskab.

KLÆBER
Designet til at påføre både manuelt og med en tryksprøjte, er Advanced All Wheel Cleaner hurtig og nem at påføre. Og med sin høje klæbeformel (selv på lodrette hjulflader), er det en leg at sikre, at du opnår optimal rengøring.

Specifikationer

Specifikationer: Autoglym Advanced All Wheel Cleaner 2,5l
Specifikationer: Autoglym Advanced All Wheel Cleaner 2,5l
Varenummer52914
EAN5016366013184
Mærke Autoglym
Varetype Forsegler