JWL pumpepistol med QT Connector

Varenummer 47473

Information

Pumpepistol i topkvalitet fra JWL

Den patenterede QT Connector er et nyudviklet JWL produkt, som kommer til at sætte helt nye standarder for pumpning af dæk.
Nye biler er monteret med TPMS ventiler, hvilket kræver præcist lufttryk i dækket og her er QT Connector den rette løsning. QT Connector er fuldstændig lufttæt. Selv ved et lufttryk på 9 bar opstår der ikke lækager. Funktionaliteten og kvaliteten er enestående og overgår andre løsninger på markedet. QT Connector er testet med over 100.000 aktiveringer og er stadig helt lufttæt og fuldt funktionsdygtig.
QT Connector er nem at på- og afmontere ventilen. Designet er selvlåsende, således at tilslutningen under pumpningen er sikret og fuldstændig lufttæt. Ved traditionelle løsninger er brugeren ofte nødt til at presse klemmeniplen ned over ventilen for at undgå lækager under pumpning.

Med nøjagtighedsklasse 1,6 ø63 mm manometer, ergonomisk design og lang levetid til pumpning og måling af lufttryk i bildæk. Pumpepistolen er monteret med en 0,5 meter pumpeslange og JWL's patenterede QT Connectornnector'en gør det endnu nemmere, at forbinde pumpepistolen til dækkets ventil, og derudover er den 100% lækagefri. Når man er færdig med at pumpe, trækker man QT Connector'ens ring retur, og den slipper nemt og bekvemt sit faste greb om ventilen igen.
Derudover er pumpepistolen monteret med en kraftig gummikappe til beskyttelse af manometeret. Udluftningsventilen er placeret let tilgængeligt på siden af pumpepistolen.

Specifikationer:
- ø63 mm manometer i nøjagtighedsklasse 1,6 (0,192 bar) - Måleenheder: bar og psi
- Måleområde: 0-12 bar / 0-174 psi
- Slangelængde: 0,5 meter
- Tilslutning (Luftforsyning): 1/4" indvendig gevind - Tilslutning (dæk): JWL's patenterede QT Connector" Tilslutningstryk: 0-12 Bar (0 - 176 psi)

Materialer:
- Gummikappe: Nitril-gummi
- Slange: NBR/PVC, Polyester
- Håndtag og aftrækker: POM / Acetalplast
- Pakning & O-ring: Nitril-gummi
- Ventil: POM / Acetalplast
- Fjeder: Hærdet fjederstål

Specifikationer

Specifikationer: JWL pumpepistol med QT Connector
Specifikationer: JWL pumpepistol med QT Connector
Varenummer47473
EAN5706040212278
Mærke JWL
Varetype Pumpepistol