VGA CabEasy 45 km/t hvid PAKKETILBUD

Varenummer 73910100099

Information

PAKKETILBUD inkl. 5 års garantipakke til en værdi af 10.000 kr.BEMÆRK! Stærkt begrænset antal

Læs mere om garanti og betingelser her:Kom grønt, billigt og tør frem med vores nye CabEasy luksus kabinescooter. CabEasy 45 registreres som 45 knallert, og kræver derfor kørekort bil eller MC.

Vi har længe testet og udviklet på en kabinescooter, som er lidt mere end bare en lukket elscooter på 3 hjul. CabEasy er en klasse for sig selv og lidt mere end de øvrige modeller på det danske marked.

Med CabEasy får du den ultimative oplevelse på 3 hjul. Både fører og eventuelt medpassagerer sidder behageligt i kabinen. CabEasy giver følelsen af at køre rigtig el-bil. Dette er bl.a. muligt, da CabEasy er udstyret med 2 stk. kraftige in-wheel motorer, som også kendes fra el-biler. In-wheel motorer er næsten lydløse og samtidig mere energieffektive end udvendige motorer med tilhørende transmission.

Med en samlet batterikapacitet på 3480Wh har du nok strøm til en rækkevidde på op til 45 km. (Rækkevidde j.f. europærisk typegodkendelse testet til 57 km) Du oplader batterierne 80% på ca. 5-6 timer.

CabEasy er på mange måder i en klasse for sig selv. Som standard er dørene lavet i metal, hvilket gør konstruktionen mere holdbar og endnu mere vigtigt, giver en større åbning indtil kabinen. Du kan let stige ind og ud af CabEasy til sammenligning med modeller med plastikdøre. Kabinen rummer god plads til en ekstra passagerer - CabEasy er godkendt til 2 personer!

Bygget til at holde
CabEasy er udviklet til at kunne modstå det danske klima og med komponenter af højeste kvalitet. Når vi siger højeste kvalitet, så mener vi det. Som standard er CabEasy sammensat med:
  • Pulverlakeret chassis (stel)
  • Isoleret ledningsnet, som kendes fra bilbranchen
  • Elektriske komponenter produceret efter europæiske kvalitetskrav
  • Hulrum rustbeskyttelse af døre


Sikkerhed og tyverisikring i top
Køb af en kabinescooter er en relativt stor investering, som vi gerne vil hjælpe med at passe godt på. Derfor har vi som standard udstyret CabEasy med fuldautomatisk styrlås, som automatisk aktiveres, når CabEasy slukkes.

Den smarte start/stop funktion afbrydes naturligvis af en startspærre, når du låser køretøjet med den fjernbetjente centrallås. 2 fjernbetjeninger og 2 nøgler er standard.

CabEasy er en af markedets bedst udstyrede kabinescootere. Vi tør godt sige, at CabEasy er spækket med udstyr.

Standardudstyr
- 7" Infodisplay med bluetooth
- Bakkamera
- Sikkerhedsseler for og bag
- Radio
- Musikstreaming
- Håndfri telefonforbindelse
- Varmeanlæg på hele 800W
- Fjernbetjent centrallås
- Elruder
- Soltag
- Oplukkelig bagrude
- Bundmåtte i luksuskvalitet
- Vinduesvisker med sprinklersystem
- Automatisk styrlås
- Start/stop (nøglefri betjening)
- Ladeanlæg på 7A (420W)

Longlife serviceinterval
Vi tilbyder landsdækkende servicering af din CabEasy i alle thansen butikker. CabEasy kører med forlænget serviceinterval for hver 5000 km eller med 1 års mellemrum.
Service priser:
Servicepakke lille 2 år. Pris: 2999,- (indeholder service 1, 2 og 3) spar 998,- i forhold til normalpris.
Servicepakke stor 5 år. Pris: 4999,- (indeholder service 1, 2, 3, 4, 5 og 6) spar 3495,- i forhold til normalpris.

/
FINANSIERINGSKAMPAGNE
Betal din nye CabEasy over 20 måneder med en ÅOP på 1,98% og en månedlig ydelse på KUN 2.771 kr.

Vi fremhæver:
- Rentefrit i HELE løbetiden
- Ingen udbetaling
- Lav månedlig omkostning på kun 49 kr.
- Ingen oprettelsesgebyr

Ansøg nu og bliv godt kørende med en ny VGA CabEasy: Gå til ansøgningen

Samlet kreditbeløb 54.389 kr. Månedlig ydelse 2771 kr. Samlede kreditomk. 1.029 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 55.418 kr. ÅOP (forudsat automatisk kortbetaling) 2,10% Første betaling sker tidligst 1 måned senere. Lånet kan til enhver tid indfries uden ekstra omkostninger. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Finansieringen udbydes af Express Bank.

Brugermanual


Garantibestemmelser

Tilbehør