VGA Explora rød 45 km/t PAKKETILBUD

Varenummer 73150100093

Information

****OBS! KUN FÅ STK PÅ LAGER -

Tilbuddet inkluderer:
VGA Explora 45 km/t blå Kr. 7.999,- 
Leveringsomkostninger (Nr. plade og klargøring) Kr. 1.390,- 
3 års garanti Kr. 999,- 
USB-ladestik Kr. 499,- 
MC Jakke Kr. 999,- 
Normalpris samlet Kr. 11.886,- 
Tilbudspris Kr. 8.386,- 


SAMLET BESPARELSE Kr. 3500,- 


OBS!
Leveringsomkostninger på kr. 1390,- for klargøring og nummerplade!

Beskrivelse af varerne i tilbuddet:

VGA Explora R 45 km/t rød
Det ultimative hit fra VGA er vores stærke Explora. Anskaffelsesprisen er i bund og brændstoføkonomien i top - VGA Explora er Danmarks bedst sælgende VGA scooter 6 år i træk.

Vi kan nu tilbyde Explora i 2 nye smarte designs. Hvid/rød og hvid/blå. Designet på vores nye Explora R er udviklet i Danmark af top professionelle designere. Vil du have det sidste nye på det Danske marked, så tag et nærmere kig på VGA Explora R.

Explora R er udstyret med LED baglygte, LED positionslys, alufælge og galvaniserede bolte og skruer til at modstå det danske klima. Her ud over - og som noget helt nyt - er Explora R 100% forberedt til montering af USB lader, så du altid kan få strøm på din smartphone, tablet eller andet genopladeligt medie.

Du får langt mellem tankbesøgene med vores ekstrem driftssikre og brændstoføkonomiske 4-takts motor. Den lave købspris kombineret med særligt lave driftsomkostninger giver Explora R en ren 1. plads som Danmarks mest økonomiske 2-hjulede køretøj.

Ring til vores kundeservice alle ugens dage på telefon 31 31 31 31, og hør mere om Explora R og dine muligheder for at blive godt kørende.

3 års garanti
Med tre års garanti får du en større tryghed i hverdagen, idet du kender dine udgifter til vedligeholdelse. Garantiordningen er også medvirkende til en større gensalgsværdi, idet den følger scooteren. Garantien betinges af at alle serviceintervaller overholdes indenfor de anbefalede kilometer og/eller tidsfrister som beskrevet i instruktionsbogen.

USB-Ladestik
Få strøm på dine medier under kørslen med et vandtæt (IP66) USB-ladestik. Explore R er forberedt fra fabrikken til montering af USB-ladestik - Din sikkerhed for en professionel tilslutning af elektrisk tilbehør.

MC Jakke
Lækker VGA scooter- og MC-jakke i nylon som tåler et vandsøjle tryk på 1000mm.

Specifikationer:

-MAXDORA Nylon stof specielt udviklet til MC jakker -Warm & Dry membran (vandtæt)
-Thermomix udtagelig termo jakke
-VGA logo i refleks materiale
-Velcrolukninger omkring håndled og hoften
-Ventilationslynlåse i ryggen
-1000 mm vandsøjletryk

Hent manual

Tilbehør