Login / Oprettelse af ny bruger

Opret ny bruger...

Herunder kan du oprette dig selv om login-kunde og få adgang til flere muligheder, der gør det nemmere, når du handler i vores netbutik.

Udfyld formularen:

Udfyld nedenstående med dine personlige oplysninger og tryk "Næste"

Bekræftelse:

Du modtager hermed en e-mail med de nødvendige login-oplysninger, såsom "Kontonummer" og "Password".

Login:

Du er herefter klar til at tjekke din konto m.m. her på siden.

Hvis du har oprettet en brugerprofil via. vores hjemmeside, behandler vi de oplysninger du selv har afgivet, typisk: navn, adresse, mobilnummer og mailadresse. Formålet er at gøre det nemmere for dig vedr. køb og betaling af varer via. hjemmesiden, og give dig adgang til dine faktura og historik. Som lovlig hjemmel benytter vi interesseafvejningen jf. Databeskyttelsesforordningen artikel 6 st. 1 litra f. Ved køb af varer på hjemmesiden kan det være nødvendigt at indsamle flere oplysninger, eksempelvis betalingsoplysninger. Der ud over vil dine faktura og købshistorik blive gemt på din profil. Hvis du ønsker at få slettet din kundeprofil kan du kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger, hvorefter vi behandler din anmodning hurtigst muligt, og senest indenfor 30 dage. Hvis der ikke har været aktivitet på din kundeprofil i 24 måneder vil din profil automatisk blive slettet. For at læse mere om vores behandling af dine persondata eller dine rettigheder, henviser vi til vores privatlivspolitik, her
Sikkerhed?

Som login kunde hos os, kan du være sikker på, at vi ikke giver nogen form for oplysning om dig eller dine indkøb til andre. Du risikerer altså ikke, at f.eks. andre firmaer eller privatpersoner får adgang til disse data.


Personlige oplysninger: