Login / Oprettelse af ny bruger

Opret ny bruger...

Herunder kan du oprette dig selv om login-kunde og få adgang til flere muligheder, der gør det nemmere, når du handler i vores netbutik.

Udfyld formularen:

Udfyld nedenstående med dine personlige oplysninger og tryk "Næste"

Bekræftelse:

Du modtager hermed en e-mail med de nødvendige login-oplysninger, såsom "Kontonummer" og "Password".

Login:

Du er herefter klar til at tjekke din konto m.m. her på siden.

Behandling af persondata

Hvis du har oprettet en brugerprofil, behandler vi de oplysninger du selv har afgivet, typisk: navn, adresse, mobilnummer og mailadresse samt et kunde-ID. Hvis du benytter dig af dit kundenummer i forbindelse med køb af varer og ydelser, vil vi derudover opbevare dine faktura og købshistorik online, der til enhver tid kan tilgås via hjemmesiden.

Formålet er at gøre det nemmere for dig vedr. køb og betaling af varer via hjemmesiden, og give dig adgang til dine faktura og historik. Som lovlig hjemmel benytter vi ”opfyldelse af kontrakt/aftale” jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b.

Hvis du ønsker at få slettet din kundeprofil kan du kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger, hvorefter vi behandler din anmodning hurtigst muligt, og senest indenfor 30 dage.

For at læse mere om vores behandling af dine persondata eller dine rettigheder, henviser vi til vores privatlivspolitik, her

Sikkerhed?

Som login kunde hos os, kan du være sikker på, at vi ikke giver nogen form for oplysning om dig eller dine indkøb til andre. Du risikerer altså ikke, at f.eks. andre firmaer eller privatpersoner får adgang til disse data.


Personlige oplysninger: