Yderligere information

Erhvervsaftale

Køb mere - betal mindre. Vi byder vores erhvervskunder velkommen i T. Hansen Gruppen A/S med den bedste rabataftale.

Spørg i en af alle vores butikker eller kontakt os på 70 500 600 / erhverv@thansen.dk og få mere information om en erhvervsaftale. Erhvervslogin

Historien om thansen

Velkommen til T. Hansen Gruppen A/S
T. Hansen Gruppen A/S er grundlagt i 1991 af Bent Jensen som også ejer virksomheden.
Siden er det gået stærkt. Flere husker os for vores kataloger, men vi blev for alvor kendte, da vi i 2003 og årene frem åbnede butikker Danmark rundt og samtidig lancerede landsdækkende TV-reklamer.
I dag er der thansen butikker over hele landet. Til at bakke butikkerne op har vi et døgnbemandet centrallager i Middelfart, hvorfra vi 24 timer i døgnet distribuerer varer til vores kunder.
I T. Hansen Gruppen A/S arbejder vi hver dag for, at du får den bedste service. thansen er solidt forankret i dansk detailhandel og betjener i dag kunder i alle aldre indenfor et bredt sortiment.

thansen er meget mere. Foruden vores butikker har vi udviklet vores egne produktserier, såsom Xzound, Xzite, Mobiline, Optimize, Carline, camp+nature mfl., som er testet og afprøvet af eksperter og kunder. Vi forhandler samtidig mange mærkevareprodukter til Danmarks bedste priser. I thansen har vi et medarbejderteam på ca. 750 engagerede medarbejder, heraf ca. 550 arbejder i butikkerne. I hele thansen arbejder vi efter vores kundeprogram ATK - Altid Tilfredse Kunder. Med programmet vil vi sende et tydeligt signal om, at vi er til for vores kunder.

På gensyn hos thansen

T. Hansen Gruppen A/S - Historien bag

1984-1991: Fra hobby til virksomhed
Bent Jensen udviklede konceptet, som i 1991 bliver til T. Hansen Gruppen A/S. T. Hansen Gruppen A/S startede som en postordrevirksomhed i 1991. Egentlig var det en hobby med salg af dele og renovering af knallerter, der startede forretningen.

1991-2002: Fra postordre- til kædevirksomhed
Virksomheden vækster stærkt i perioden og udbygger løbende forretningen med mobiltelefontilbehør og i starten af 00'erne med autoreservedele. Oprindeligt skulle virksomheden fortsætte, som postordrevirksomhed, hvilket domicilet, på Stensgårdvej 1 i Middelfart også er udtryk for. Med opkøbet af en række autoreservedelsforretninger etableres thansen konceptet landsdækkende i 2003.

2003-2010: Fra niche til Familien Danmarks leverandør Med åbningen af thansen butiks-konceptet, i Kolding november 2002, ligges grundstenen for det koncept, der senere har udviklet sig til mere end 78 butikker. I samme periode stiger kendskabsgraden til kæden via TV-reklamer, butikker, stigende antal kunder og nye produkter i sortiment.

2011 til i dag: Et strømlinet koncept til kunderne Imens dansk detailhandel har stået i stampe, har T. Hansen Gruppen A/S åbnet flere butikker og samtidig strømlinet konceptet med et "spaceunivers", et centrallager, centralværksted til reparationer og montage. I dag er der over 700 medarbejdere i koncernen, heraf 200 på hovedkontoret.

T. Hansen Gruppen A/S, årstal
1991: T. Hansen Gruppen A/S grundlægges i Middelfart, med salg af knallertreservedele

1992: T. Hansen Gruppen A/S flytter til Damgårdvej 11

1994: T. Hansen Gruppen A/S får mobiltelefontilbehør i sortiment

1995: T. Hansen Gruppen A/S bygger tre haller mere på Damgårdvej

1996: T. Hansen Gruppen A/S opretter salgsselskab i Sverige - Dan Mobilty Ydermere implementeres der automatisk ordremodtagelse - Voice Response

1997: T. Hansen Gruppen A/S opretter salgsselskab i Tyskland - Protuna Mobilfunk

1998: T. Hansen Gruppen A/S opretter salgsselskab i Norge - Mobilsentrum Samme år etablerer T. Hansen Gruppen A/S en webshop på www.thansen.dk

2000: T. Hansen Gruppen A/S får autoudstyr i sortiment, og senere samme år autoreservedele, efter opkøbet af ABC Autoreservedele ApS.

2001: T. Hansen Gruppen A/S bliver kåret som Gazellevirksomhed. Samme år lukkes ikke profitable salgsselskaber.

2002: T. Hansen Gruppen A/S køber DK Autodele ApS. Samme år åbner den første thansen butik i Kolding.

2003: T. Hansen Gruppen A/S starter egen import af scootere og bygger samtidig nyt domicil og centrallager på Stensgårdvej 1. Samme år lanceres butikskonceptet thansen landsdækkende.

2004: T. Hansen Gruppen A/S får fyrværkeri i sortiment, og begynder samme år med TV-markedsføring og landsdækkende reklameaviser.

2005: T. Hansen Gruppen A/S opkøber Høyer Autodele

2006: T. Hansen Gruppen A/S udvider sortiment med dæk, fælge og cykler.

2007: T. Hansen Gruppen A/S udvider det nuværende domicil med 14.000 m2.

2008: T. Hansen Gruppen A/S starter et "spacemanagementprogram", som strømliner butikkerne. Ydermere opretter T. Hansen Gruppen A/S et centralværksted i Middelfart.

2009: T. Hansen Gruppen A/S opkøber BilXperten Franchise A/S.

2010: T. Hansen Gruppen A/S opkøber LCH Fireworks A/S.

2011: T. Hansen Gruppen A/S udvider sortimentet med camping, og opkøber samtidig L-Team ApS.

2014: Leveret eller gratis konceptet indføres og introduceres for virksomhedens kunder. Virksomheden Itago A/S opkøbes og sortimentet udvides med motorcykler af mærket Keeway og SYM.

2015: Click & Collect introduceresr. Sortimentet udvides med båd og marine. Med udgangen af 2015 runder T. Hansen Gruppen A/S en omsætning på 1 mia.

2016: T. Hansen Gruppen A/S bliver optaget som medlem af den internationale kæde af reservedelsforhandlere til bil- og autobranchen - ADI International - og etablerer autodivisionen AD Danmark. I september måned opkøbes Krogslund Autodele. Med åbning af nye butikker i Viby og Hadsten omfatter thansen nu 78 butikker i Danmark.

2017: T. Hansen Gruppen A/S opkøber den norske kæde Torshov Bilrekvisita. I december 2017 åbnes Norges første thansen med fuldt sortiment og spacemanagement som i Danmark.

2018: thansen konceptet består nu af 83 butiikker i Danmark og 19 i Norge.

Login-kunde

Hvad er login-kunde?
At være login-kunde hos T. Hansen Gruppen er en GRATIS ekstra service, som betyder, at du får en lang række fordele, når du besøger vores netbutik. Du får dit eget password, som giver adgang til en række ekstra funktioner. Bl.a. skal du kun oplyse dit navn, adresse, tlf.nr. osv. en gang. De efterfølgende gange du besøger netbutikken, vil disse oplysninger allerede være klar på f.eks. bestillingssedlen, når du logger ind.

BEMÆRK: Du behøver IKKE at være login-kunde for at handle i vores netbutik.

Som login kunde kan du:

Se ordrestatus
Her kan du følge pakkens forløb, fra bestillingen til den er fremme hos dig. Du kan se når ordren er registreret, fremfundet, kontrolleret, pakket og sendt fra vores lager. Derefter følger du pakken videre gennem behandlingen hos PostNord til du modtager den.

Ordrehistorik
Som login-kunde får du også adgang til at se dine tidligere ordrer. Ud fra disse kan du f.eks. genbestille, se bestillingsdato og se, hvad du gennem tiden har købt hos os.

Ordrekladde/r
Her kan du oprette, hente, overføre, og rette ordrekladder. Ordrerkladder bruges især af dem, der ofte bestiller varer - f.eks. firmaer. Ordrekladden kan du oprette i flere eksemplarer, så du hurtigt og nemt kan bestille.

Brugeroplysninger
Er du flyttet, har fået nyt telefonnummer eller ny e-mailadresse kan du rette dine brugerdata. Det sikrer, at du fortsat vil modtage tilbud og information om nyheder på f.eks din e-mail.

Sikkerhed
Hos T. Hansen Gruppen A/S videregiver eller sælger vi IKKE dine personlige oplysninger til 3. mand (f.eks. et direct marketing firma). Du risikerer altså ikke, at oplysninger om dit navn, adresse eller andet bliver videregivet til andre. De indtastede oplysninger bliver kun brugt af T. Hansen Gruppen A/S til at servicere dig bedst muligt, når du handler hos os. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Hvor længe?
Af hensyn til kravene i Årsregnskabsloven vil de indtastede oplysninger blive gemt i mindst 5 år.

Prismatch

Vi giver prismatch på alle varer

Vi har en målsætning om markedets laveste priser. Vi indkøber til konkurrencedygtige priser. Vi opdaterer vores priser løbende og holder samtidig et vågent øje med vores konkurrenters priser.

Prismatch er en 14 dages prismatch, som betyder, at hvis du finder en identisk vare til en lavere pris ved en national konkurrent inden for en radius af 50 km. fra vores butik, refunderer vi prisforskellen. Det forudsættes dog, at varen kan leveres andetsteds her og nu. Medbring dokumentation i form af annonce, katalog eller faktura. Husk også vores faktura, hvor den aktuelle del står på.

Prismatch sikrer dig, at du altid køber dine varer til markedets bedste pris - SÅDAN!

Prismatch gælder ikke for varer, som andre kun udbyder til salg i begrænset kø- og åbningstilbud, omfang og tid, skaffevarer, samt internetbaserede forretninger uden fysiske butikker.

24/syv-365, Fri fragt, Dag til dag levering, Leveret eller gratis, Returret

Vi gør det nemt for dig!

Kundeservice

31 31 31 31

Spring køen over

Click & Collect gør det nemt og bekvemt, at klare dine indkøb lynhurtigt. Når du bestiller og betaler online, er ordren klar i en butik efter eget valg indenfor 30 min. ellers er varen gratis*. Tjek ind på nummerstanderen i butikken, så kommer du foran i køen og får udleveret dine varer - nemmere kan det ikke være.

Det er naturligvis fragtfrit at afhente i en af vores butikker.

Læs mere

* Click & Collect - gælder alle varer, der er på lager ved afgivelse af bestillingen, og betales online til afhentning i en given butik. Click & Collect omfatter IKKE fyrværkeri. Vores Click & Collect 30 minutters service er kun gældende, hvis bestillingen er gennemført senest 30 min. før butikkens lukketid. Ellers er bestilling en til afhentning, når butikken åbner næste dag. Click & Collect gælder ikke for varer, hvor vi skal foretage klargøring, montage, tilretninger, indregistrering eller andre former for forarbejdning. Herunder f.eks. dækmontage, fælgmontage, reparation og/eller indregistrering af scooter eller MC etc.
Hos os er fragten til gratis, til levering uden omdeling eller fragtmand, i hele Danmark ved køb over 200,-, og kun 29,- ved køb under 200,-.

Dette gælder alle varer, som kan sendes til en PostNord Pakkeboks, PostNord Postbutik, GLS PakkeShop eller med fragtmand.

Du kan også vælge at få varen sendt til din privatadresse eller din arbejdsplads med PostNord Hjemmelevering (39,-) eller GLS Erhverv (29,-).

Det er afhængigt af volumen og vægt på varen, hvilken transportør vi tilbyder de enkelte muligheder for.

I indkøbskurven, kan du altid se din aktuelle fragtpris og leveringstid for dine indkøb.

Det er naturligvis fragtfrit at afhente i en af vores butikker i hele landet.

Har vi varen på lager, kan du bestille til kl 18.00 og få pakken leveret næste dag* eller du kan bestille helt frem til kl 18.00 til afhentning i en af vores butikker dagen efter ** - og du kan tilmed bestille til afhentning om lørdagen.

*Gælder mandag-torsdag til alle brofaste øer i Danmark. Pakker bestilt fredag leveres mandag. Pakker til ikke brofaste øer tillægges 1-2 hverdage afhængig af øen. Hvis en helligdag falder på en hverdag, så tillægges der 1 dag pr. helligdag.

**Gælder mandag-fredag - Rønne dog undtaget. Hvis en helligdag falder på en hverdag, så tillægges der 1 dag pr. helligdag.

Har vi varen på lager, kan du bestille frem til kl 18.00 mandag-torsdag og få pakken leveret næste dag* - varer bestilt fredag til søndag kl. 16.00 leveres mandag*. Du kan også bestille helt frem til kl 18.00 til afhentning i en af vores butikker dagen efter ** - og du kan tilmed bestille til afhentning om lørdagen.

*Gælder alle brofaste øer i Danmark. Pakker til ikke brofaste øer tillægges 1-2 hverdage afhængig af øen. Hvis en helligdag falder på en hverdag, så tillægges der 1 dag pr. helligdag. **Gælder mandag-fredag - Rønne dog undtaget. Hvis en helligdag falder på en hverdag, så tillægges der 1 dag pr. helligdag.

Får du ikke din ordre til aftalt tid, så er varen GRATIS - helt enkelt. Vi skriver altid på ordrebekræftelsen, hvis ordren er omfattet af vores Leveret eller GRATIS* koncept, og vi sender dig altid en ordrebekræftelse pr. mail, så du ved, hvornår du modtager din ordre. Både varer leveret til en PostNord Pakkeboks, PostNord Postbutik eller GLS PakkeShop og varer bestilt til afhentning i en af vores butikker er omfattet af vores Leveret eller GRATIS* koncept.

* Leveret eller GRATIS gælder alle varer, som er på lager på vores centrallager ved bestilling, som betales ved bestilling og hvor ordreværdien ikke overstiger kr. 1.000,00. Varer hvor vi skal foretage registrering hos SKAT, dvs. scootere og motorcykler, samt varer hvor vi skal foretage montage/ændringer/tilretninger, eksempelvis komplette fælgsæt eller varer som ikke kan leveres til en pakkeboks/postbutik/pakkeshop, men bliver leveret direkte til hjemme- eler firmaadresse eller med fragtmand, specialtransport etc., er ikke omfattet af vores Leveret eller GRATIS* koncept.

Hos os har du 365 dages fuld returret!* Dette gælder alle varer, der er købt i webshoppen eller i en af vores butikker.

*Husk at medbringe bon/købskvittering. Varen må ikke være taget i brug eller beskadiget og skal returneres i væsentlig samme stand og mængde. Hvis varen er betalt på web, returneres beløbet kun til det samme kort, som blev brugt ved betaling.

Hos os er det ok at skifte mening - og du kan derfor returnere eller bytte dit køb i en af vores butikker.* Dette gælder alle varer, der er købt i webshoppen eller i en af vores butikker. Du kan naturligvis også sende varerne retur til os pr. pakke.

*Husk at medbringe bon/købskvittering. Varen må ikke være taget i brug eller beskadiget og skal returneres i væsentlig samme stand og mængde. Hvis varen er betalt på web, returneres beløbet kun til det samme kort, som blev brugt ved betaling.