High5 Zero tabs tropical GUL (20 tabs)

Varenummer 8981

Information

Denne sportsdrik med tropical smag er velegnet, hvis du ikke har brug for at få tilført energi under din træning eller konkurrence. Sportsdrikken er udviklet med henblik på, at modvirke dehydrering. Ved dehydrering udskiller kroppen elektrolytter, det er disse mineraler, som hjælper musklerne og kroppen med at fungere. Ved væsketab på bare 2% kan nedsætte ydeevnen med hele 20%, derfor er det vigtigt, at sørge for, at væskebalancen er stabil under træningen, hvis du træner med henblik på at forbedre dine resultater.

Ved væsketab er det derfor ikke nok at drikke vand, da kroppen udskiller elektrolytter under langvarig varme eller ved hård fysisk aktivitet, disse erstattes ikke af vand. Under motion, hvor der indtages meget vand kan der udvikles hyponatriæmi, hvilket betyder vandforgiftning. Herved kan der opstå en for lav forekomst af natrium i blodet. High5 Zero indeholder C- vitamin og 5 elektrolytter, bl.a. natrium, magnesium og kalium, som bidrager til elektrolytbalancen og derved modvirker træthed og udmattelse.

High5 Zero er af den grund blevet populær blandt flere sportsgrene, heriblandt cykling, triatlon, løb, fodbold, kampsport, svømning mm. og desuden også vandrer og feriegæster, som opholder sig under varme forhold.

High5 sportsdrik er velegnet til forskellige fysiske sportsaktiviteter, hvor væskebalancen har en stor betydning i forhold til resultatet. Desuden er High5 Zero også anvendelige for motionister, hvor målet er vægttab, sportsdrikken indeholder nemlig ikke sukker eller kalorier. Yderligere er flere feriegæster begyndt at anvende sportsdrikken når de opholder sig under varmehimmelstrøg.

Specifikationer
Smag: Tropical
Indhold: 80 gram
Dosering: 1 tablet opløses i 100-500ml vand afhænging af ønsket koncentration. Ingen kunstig smagsstoffer
Ingen konserveringsmidler
Ingen farvestoffer
Ingen kalorier
Let og forfriskende sportsdrik

Specifikationer

Specifikationer: High5 Zero tabs tropical GUL (20 tabs)
Specifikationer: High5 Zero tabs tropical GUL (20 tabs)
Varenummer8981
EAN5712227888044
Mærke HIGH5
Varetype Energy Tabs
Energi Tabs