JBL Tune120 TWS Lifestyle In-Ear Headphones BT Black

Varenummer 34534

Information

Ren bas, ingen kabler.

Ingen ledninger. Intet besvær. Vi præsenterer de helt trådløse JBL TUNE 120TWS øretelefoner. Farverigt design kombineres her med kraftfuld lyd takket være en 5,8 mm enhed med JBL Pure Bass-lyd.

Sammen med det elegant designede bærbare opladningsetui leverer ørestykkerne 16 timers ubegrænset musiknydelse. Den ergonomiske form sikrer langvarig komfort. På hvert ørestykke finder du nemme og praktiske kontrolelementer. Et enkelt tryk giver adgang til Siri og Google Now.

Funktioner og fordele

JBL Pure Bass-lyd
5,8 mm enheden med JBL Pure Bass-lyd leverer kraftig lyd til alle dine afspilningslister.

Totalt trådløse
Oplev friheden ved en trådløs livsstil, når du er på farten. Nu kan du lytte til musik, klare dine opkald eller træne uden at blive forstyrret af sammenfiltrede ledninger.

Håndfri opkald i stereo
Takket være den enkle styring af håndfri opkald, og de praktisk placerede knapper på øretelefonerne, behøver du aldrig gå glip af et opkald, når du træner eller er på vej til arbejde. Opret forbindelse til Siri eller Google Assistent med et tryk på en knap.

4 timers afspilning fra ørestykkerne + 12 timer fra opladningsetuiet

Lyt, så længe du lyster, fra morgen til aften. Og hvis det ikke er nok, kan du få en times ekstra spilletid ved at lægge ørestykkerne i det elegante opladningsetui i blot 15 minutter.

Stilfuldt design til en overkommelig pris
Det stilfulde design viser at, din stil er lige så vigtig for dig som din musik.

Hvad er der i æsken:

TUNE120TWS
Opladningskabel
Tre størrelser ørestykker (S, M, L)
1 garanti/advarsel W
1 x lynguide/sikkerhedsark

Specifikationer