Cykeldæk 700x23C Schwalbe Marathon Greenguard

Varenummer 210016111

Information

Marathon Greenguard er Schwalbes bedst sælgende dæk. Marathon er et af de stærkeste dæk på markedet og punktering er tæt på umulig. Ud over den overlegne punkteringsbeskyttelse har dækkes en suveræn lav rullemodstand. Vi fremhæver:

  • Unik og patenteret 5mm SmartGuard-lag
  • Lav rulle modstand
  • "Anti-aging" dæksider
  • Høj lasteevne


Undgå punkteringer
Cykeldæk med punkteringsbeskyttelse er normalt tungere end almindelige dæk, hvilket resulterer i en øget rullemodstand. Schwalbe har i forbindelse med udvikling af Marathon udviklet et dæk med en lavere rullemodstand, end noget andet dæk på markedet med punkteringsbeskyttelse. Så trods nogle få gram ekstra, så oplever du ikke en nedsat effekt når du skal sikkert frem uden punkteringer.
Dækbeskyttelsen på Marathon dækket er ekstremt elastisk. Dette er vigtigt for at yde en suveræn beskyttelse. Høj elasticitet kan kun opnås ved at bruge specielt gummi med en høj andel naturgummi. Naturgummi er et værdifuldt råmateriale. Det kan kun genbruges gennem meget komplicerede processer.

Lang holdbarhed
Marathon er særligt beskyttet mod for tidlig ældning som følge af bl.a. vejrforhold eller utilstrækkelig lufttryk. Marathon er designet med anti-aging teknologi. Dæksiderne på et cykeldæk er kraftig udsat og den del på dækket som mørner hen over tid. Dette problem undgår du helt med Marathon Plus og får dermed en optimal holdbarhed og levetid og value for money. Marathon lever uden tvivl op til sit navn - Du får et dæk som holder i tusindvis af kilometer og fremragende præstationsegenskaber og lavt slid.

Specifikationer

Specifikationer: Cykeldæk 700x23C Schwalbe Marathon Greenguard
Specifikationer: Cykeldæk 700x23C Schwalbe Marathon Greenguard
Varenummer210016111
EAN5714217782493
Mærke Schwalbe
Varetype Dæk
Type af cykel Racer
Type af cykel Citybike og Shopper
Type af cykel Cross / Gravel
Størrelse 28"
Franske mål 700x23c
Punkterresistent Ja
Refleksstribe Ja