Cykeldæk 700X35C Schwalbe Marathon Plus

Varenummer 210016035

Information

Marathon Plus er Schwalbes bedst sælgende dæk. Marathon Plus er et af de stærkeste dæk på markedet og punktering er tæt på umulig. Ud over den overlegne punkteringsbeskyttelse har dækkes en suveræn lav rullemodstand.

Vi fremhæver
- Unik og patenteret 5mm SmartGuard-lag
- Lav rulle modstand
- "Anti-aging" dæksider
- E-Bike (25km/t) og Speed Pedelec 45 (km/t) READY - Godkendt til hastigheder op til 50 km/t
- Høj lasteevne

Undgå punkteringer
Cykeldæk med punkteringsbeskyttelse er normalt tungere end almindelige dæk, hvilket resulterer i en øget rullemodstand. Schwalbe har i forbindelse med udvikling af Marathon Plus udviklet et dæk med en lavere rullemodstand, end noget andet dæk på markedet med punkteringsbeskyttelse. Så trods nogle få gram ekstra, så oplever du ikke en nedsat effekt når du skal sikkert frem uden punkteringer.
Dækbeskyttelsen på Marathon Plus dækket er ekstremt elastisk. Dette er vigtigt for at yde en suveræn beskyttelse. Høj elasticitet kan kun opnås ved at bruge specielt gummi med en høj andel naturgummi. Naturgummi er et værdifuldt råmateriale. Det kan kun genbruges gennem meget komplicerede processer.

Lang holdbarhed
Marathon Plus er særligt beskyttet mod for tidlig ældning som følge af bl.a. vejrforhold eller utilstrækkelig lufttryk. Marathon Plus er designet med anti-aging teknologi. Dæksiderne på et cykeldæk er kraftig udsat og den del på dækket som mørner hen over tid. Dette problem undgår du helt med Marathon Plus og får dermed en optimal holdbarhed og levetid og value for money.
Marathon Plus lever uden tvivl op til sit navn - Du får et dæk som holder i tusindvis af kilometer og fremragende præstationsegenskaber og lavt slid.

Klar til alle typer elcykler
Antallet af elcykler vokser stødt i Danmark. Elcykler kræver et mere stabilt, holdbart og punkteringsikkert dæk end almindelige cykler. Marathon Plus opfylder alle krav til elcykel-dæk. Dette gælder ikke kun for e-cykler med hastigheder op til 25 km/t. Marathon Plus er certificeret med det europæiske overensstemmelsesmærket "ECE R75" for hurtige e-cykler op til 50 km/t (Også kendt under navnet Speed Pedelecs)

Specifikationer

Specifikationer: Cykeldæk 700X35C Schwalbe Marathon Plus
Specifikationer: Cykeldæk 700X35C Schwalbe Marathon Plus
Varenummer210016035
EAN4026495720670
Mærke Schwalbe
Varetype Dæk
Type af cykel Elcykel
Type af cykel Citybike og Shopper
Størrelse 28"
Franske mål 700x35c
Punkterresistent Ja
Refleksstribe Ja