Navigation Garmin DriveSmart 60LMT Europ

Fri Fragt

Ved køb over 200,-
Navigation Garmin DriveSmart 60LMT Europ
Nyttige chaufføradvarsler til din daglige tur til arbejde

Garmin DriveSmart bilnavigator leverer chaufføradvarsler for at fremme sikker kørsel og øge opmærksomheden i forskellige situationer. Advarslerne er bl.a. om skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer og steder, hvor dyr krydser vejen m.m. Garmin DriveSmart giver dig også besked, hvis du kører i den forkerte retning på en ensrettet vej. Modtag advarsler om rødt lys og fartkameraer(5), og vær forberedt på pludselige stop i trafikken med advarsler om kommende trafikpropper(6). På længere køreture foreslår en træthedsadvarsel7 hvilepauser og potentielle rastepladser efter flere timers kørsel. Med funktionen Up Ahead kan du nemt se steder længere fremme og milepæle langs ruten, f.eks. grænser, uden at forlade kortvisningen.

Tal til Garmin DriveSmart

Garmin DriveSmart giver dig mulighed for bekvem, stemmeaktiveret navigation. Du kan betjene Garmin DriveSmart med stemmekommandoer, mens dine hænder forbliver sikkert på rattet (kun model med hele Europa).

Omfattende smart-funktioner

Synkroniser en Bluetooth-aktiveret enhed, f.eks. din smartphone, med Garmin DriveSmart, så du kan foretage håndfri opkald og modtage smart Notifications på Garmin DriveSmart-skærmen. Modtag opkaldsbeskeder, sms'er og kalenderpåmindelser uden at flytte hænderne fra rattet for at tage telefonen. Hold fokus på køreturen, og hold forbindelsen med smart-meddelelser, som bekvemt vises direkte på navigationsskærmbilledet. For at få realtidsoplysninger om f.eks vejret og trafikforhold skal du downloade Smartphone Link(8)-mobilapp'en, som forbinder din Garmin DriveSmart GPS-navigator med din kompatible smartphone.

Naviger i indviklede vejkryds med lethed

Aktiv vognbaneanvisning med stemmemeddelelser forbereder dig, så du er sikker på, at du tager den rigtige frakørsel eller den rigtige vej i et kryds. Når du nærmer dig, viser en animeret model ved hjælp af pile med stærke farver den korrekte vognbane til din rute. Bird's Eye vejkryds-info giver en detaljeret visning af vejkryds, som de ser ud set fra oven. Og photoReal vejkryds-info viser et realistisk billede af vejkryds langs din rute, inklusive det omgivende landskab.

Garmins bedste trafikløsninger

Med Garmin Live Traffic via SmartphoneLink kan du få forbedret trafikdækning, uanset hvor du har brug for det*. Nu er der ingen undskyldning for at blive fanget i trafikken - uanset om det er vejarbejde, en ulykke, myldretidstrafik eller alvorlige farer såsom spøgelsesbilister. Med en opdateringstid så ofte som hvert 60. sekund ved du, hvor og hvor langvarige forsinkelserne er, og tilbydes en alternativ rute - så du altid kan føle dig afslappet og i kontrol. Live Traffic er stemmeaktiveret, så systemet reagerer på talte kommandoer (kun model med hele Europa). Du skal blot parre din kompatible Garmin bilnavigator og din telefon via Bluetooth(3). Du behøver ikke at bekymre dig om dit dataabonnement, da internetdeling ikke er påkrævet. (Nogle lande kræver muligvis abonnement, se dækningskort). Ud over Garmin Live Traffic kan du få yderligere trafikundgåelse i hele produktets levetid direkte fra æsken via RDS-TMC. Det fungerer via det traditionelle analoge FM-radionetværk, hvor du modtager oplysninger om forsinkelser og alternative ruter.

Vejledning ved hjælp af genkendelige landemærker

Garmin DriveSmart omdefinerer "talte sving-for-sving-anvisninger" med Garmin Real Directions, der er letforståelige kørselsanvisninger, der guider dig som en ven ved hjælp af genkendelige landemærker, bygninger og trafiklys (f.eks., "Drej til højre ved trafiklyset" eller "Drej til venstre efter McDonalds"). Den er forudinstalleret med endnu flere millioner nye og populære steder, takket være Foursquare-interessepunkter (POI'er)

Find din nøjagtige destination

Funktionen Direct Access gør det enkelt at navigere til udvalgte komplekse destinationer som og indkøbscentre, ved at finde et sted i et større område. Når du navigerer til indkøbscenteret, giver Direct Access yderligere oplysninger om specifikke butikker i centeret. F.eks. "Ankommer til indkøbscenteret. Butikken er indenfor på øverste niveau".

Søg lettere, find hurtigere

Garmin DriveSmart har et søgefelt, som gør det nemt at finde adresser og millioner af interessepunkter. Du skal blot indtaste en kategori (f.eks. "pizza"), en adresse eller et navn ("Starbucks"), så viser Garmin DriveSmart hurtigt dine resultater. Hvis du staver forkert, viser Garmin DriveSmart flere søgeresultater, som minder om det, du har indtastet.

Tilføj et kamera til din køretur

Du kan få en komplet navigationsløsning ved at parre Garmin DriveSmart med Garmin BC 30 trådløst bakkamera (sælges separat, professionel installation anbefales). Når kameraet er tilsluttet, kan du nemt se køretøjer, fodgængere og andre forhindringer på DriveSmart-skærmen, når du kører i bakgear. Hvis du kører med en baby eller mindre børn, kan du tilføje et Garmin babyCamÖ video-babymonitor, som giver en praktisk visning af passagerer på bagsædet direkte på navigationsskærmen.

BEMÆRK: Visse lande regulerer eller forbyder brugen af kameraenheder. Det er dit ansvar at kende til og overholde de gældende love og bestemmelser om privatlivets fred for brug disse enheder i den jurisdiktion, hvor du planlægger at bruge kameraenheden.

Nem opdatering

Brug Garmin Express til at holde Garmin DriveSmart opdateret. Garmin Express gør det nemt at opdatere kort og software, overføre favoritter til og fra enheder samt installere gratis brugertilpassede køretøjer og stemmer. Kvaliteten af kortdata kan være hele forskellen mellem at finde din destination og at blive væk. HERE kortdata af høj kvalitet forsyner Garmin-enheden med de oplysninger, du skal bruge, når du har mest brug for dem, så du har så få frustrationer som muligt over kørslen, fordi du undgår forsinkelser og reducerer den tid, du tilbringer i bilen.

(1) Vilkår og betingelser for Lifetime Maps kortopdateringer (2) Vilkår og betingelser for Lifetime Traffic trafikoplysninger (3) Kræver Bluetooth-aktiveret smartphone (sælges separat). Se Garmin.com/ble (4) For at kunne modtage Smart Notifications på din navigator skal du downloade den gratis Smartphone Link-app. Brugerens eventuelle datagebyrer er gældende. Kræver Bluetooth-aktiveret smartphone (sælges separat) (5) Advarsler om rødt lys i lyskryds og fartkameraer er ikke tilgængelige i alle områder
(6) Kræver at der køres hurtigere end 95 km/t, mens man nærmer sig langsom trafik eller trafik, der er gået i stå.
(7) Advarsel om træthed aktiveres efter lange perioder med uafbrudt kørsel uden lange stop langs ruten.
(8) Brugerens eventuelle datagebyrer er gældende. Abonnement kan være påkrævet.

*Forbedret dækning ud over TMC-placeringer i forhold til standard trafiktjeneste takket være forbedret DLR-teknologi (Dynamic Location Referencing) og TPEG. TPEG er den næste generations trafikprotokol, den nye trafikstandard, og den har de højeste specifikationer for transmission af avancerede trafikoplysninger over hele verden.

Navnet Bluetooth tilhører Bluetooth SIG, Inc. Foursquare og Foursquare-logoerne er registrerede varemærker tilhørende Forusquare Labs. Inc.
Specifikationer: Navigation Garmin DriveSmart 60LMT Europ
Specifikationer: Navigation Garmin DriveSmart 60LMT Europ
Varenummer30736
Mærke Garmin
Model DriveSmart 60LMT
Skærm
Type GLASSKÆRM Multi-touch kapacitiv
Skærmstørrelse 6,1 "
Format 16:9
Opløsning 800x600 Pixels
Kort
Norden Ja
Vesteuropa Ja
Østeuropa Ja
Vognbaneassistent Ja
Points of interest (POI) Ja
Junction view Ja
Kortudbyder Navteq / Herecom
Stemmeaktiveret navigation Ja
Chaufføradvarsler Ja
Up ahead-funktioner med milepæle Ja
Generelle specifikationer
TMC Ja, inkluderet
Bluetooth Ja
Elektroniske specifikationer
Batteritype Li-ion
Batteri standbytid 1,0 timer max
Fysiske specifikationer
Højde 9,4 cm
Bredde 17,0 cm
Dybde 1,8 cm
Vægt inkl batteri 241 gram
Indgange
USB Ja
Pakken indeholder
Billader Ja
Sugekop Ja
USB kabel Ja
Quick start guide Ja
Øvrigt Lifetime traffic-antenne
Specielle features
Smartphone notifikationer Ja