Navigation Garmin DriveAssist 50LMT Europa

Fri Fragt

Ved køb over 200,-
Navigation Garmin DriveAssist 50LMT Europa
Indbygget kamera

Med Garmin DriveAssist har du et ekstra sæt øjne på vejen med det indbyggede kamera, som kontinuerligt optager din køretur. Hvis der sker et sammenstød, gemmer G-sensoren til registrering af uheld automatisk filerne. GPS registrerer, hvor og hvornår hændelserne fandt sted.

Du kan nemt afspille videooptagelser direkte på enheden med en kortvisning af, hvor du befandt dig på tidspunktet for hændelsen. Hvis du ønsker det, kan du se videoen senere på din computerskærm ved hjælp af vores Dash Cam Player. Snapshot-funktionen på enheden giver dig også mulighed for at tage stillbilleder, så du kan fjerne enheden fra køretøjet for at tage nærbilleder af kollisionsskader. Der medfølger et udskifteligt microSD-kort (klasse 10) til lagring af de registrerede videodata.

Innovative funktioner til chaufførbevidsthed

Garmin DriveAssist leverer kameraunderstøttede funktioner for chaufføropmærksomhed og chaufføradvarsler for at fremme sikrere kørsel og øge opmærksomheden i forskellige situationer. Når bilen holder stille ved et vejkryds eller i trafikken, gør beskeden "trafikken bevæger sig" dig opmærksom på, at trafikken foran dig har sat sig i bevægelse. Forward Collision Warning advarer dig, hvis du kører for tæt på køretøjet foran. Og hvis du forlader vejen eller kører ind i modkørende trafik, vil du få vist og høre advarsler fra Lane Departure Warning. Husnumre, der er svære at læse, er ikke længere et problem, takket være funktionen Garmin Real Vision. Når du nærmer dig en valgt destination, skifter navigationsskærmbilledet til kameravisning, og en klar pil peger på det sted, du skal hen.

Nyttige chaufføradvarsler til din daglige tur til arbejde

Garmin DriveAssist giver dig besked, hvis du kører i den forkerte retning på en ensrettet gade. Modtag advarsler om rødt lys og fartkameraer (6), og vær forberedt på pludselige stop i trafikken med advarsler om kommende trafikpropper (7). På længere køreture foreslår en træthedsadvarsel (8) hvilepauser og potentielle rastepladser efter flere timers kørsel. Andre sikkerhedsfunktioner omfatter advarsler om skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer og steder, hvor dyr krydser vejen m.m. Med Up Ahead-funktionen kan du nemt se steder længere fremme og milepæle langs ruten, f.eks. grænser, uden at forlade kortvisningen.

Tal til Garmin DriveAssist

Garmin DriveAssist giver dig mulighed for bekvem, stemmeaktiveret navigation. Du kan betjene Garmin DriveAssist med stemmekommandoer, mens dine hænder forbliver sikkert på rattet.

Omfattende smart-funktioner

Synkroniser en kompatibel Bluetooth-aktiveret enhed, f.eks. din smartphone, med Garmin DriveAssist, så du kan foretage håndfri opkald og modtage Smart Notifications på Garmin DriveAssist-skærmen. Modtag opkald, sms'er og kalenderpåmindelser uden at flytte hænderne fra rattet for at tage telefonen. Hold fokus på køreturen, og oprethold forbindelsen med brugertilpassede Smart Notifications, som bekvemt vises direkte på navigationsskærmbilledet. For at få realtidsoplysninger om f.eks vejret og trafikforhold skal du downloade Smartphone Link (9) app'en, som forbinder din Garmin DriveAssist GPS-navigator med din kompatible smartphone.

Garmins bedste trafikløsning

Med Garmin Live Traffic via SmartphoneLink kan du få forbedret trafikdækning, uanset hvor du har brug for det*. Nu er der ingen undskyldning for at blive fanget i trafikken - uanset om det er vejarbejde, en ulykke, myldretidstrafik eller alvorlige farer såsom spøgelsesbilister. Med en opdateringstid hvert 60. sekund ved du, hvor og hvor langvarige forsinkelserne er, og tilbydes en alternativ rute - så du altid kan føle dig afslappet og i kontrol. LIVE Traffic er stemmeaktiveret, så systemet reagerer på talte kommandoer. Du skal bare parre din kompatible Garmin bilnavigator og din telefon via Bluetooth (3). Du behøver ikke at bekymre dig om dit dataabonnement, da internetdeling ikke er påkrævet. (Nogle lande kræver muligvis abonnement, se dækningskort). Ud over Garmin LIVE Traffic kan du få yderligere trafikundgåelse i hele produktets levetid direkte fra æsken via RDS-TMC. Det fungerer via det traditionelle analoge FM-radionetværk, hvor du modtager oplysninger om forsinkelser og alternative ruter

Vejledning ved hjælp af genkendelige landemærker

Garmin DriveAssist omdefinerer "talte sving-for-sving-anvisninger" med Garmin Real Directions, der er letforståelige kørselsanvisninger, der guider dig som en ven ved hjælp af genkendelige landemærker, bygninger og trafiklys (f.eks., "Drej til højre ved trafiklyset" eller "Drej til venstre efter McDonalds"). Den er forudinstalleret med endnu flere millioner nye og populære steder, takket være Foursquare-interessepunkter (POI'er)

Find din nøjagtige destination

Funktionen Direct Access gør det enkelt at navigere til udvalgte komplekse destinationer, f.eks. som indkøbscentre, ved at finde et sted i et større område. Når du navigerer til indkøbscenteret, giver Direct Access yderligere oplysninger om specifikke butikker i centeret. F.eks. "Ankommer til indkøbscenteret. Butikken er indenfor på øverste niveau".

Søg lettere, find hurtigere

Garmin DriveAssist-skærmen har et søgefelt, som gør det nemt at finde adresser og millioner af interessepunkter. Du skal blot indtaste en kategori (f.eks. "pizza"), en adresse eller et navn ("Starbucks"), så viser Garmin DriveAssist-skærmen hurtigt dine resultater. Hvis du staver forkert, viser Garmin DriveAssist flere søgeresultater, som minder om det, du har indtastet.

Tilføj et ekstra kamera

Du kan få en komplet navigationsløsning ved at parrem Garmin BC 30 trådløst bakkamera (sælges separat, professionel installation anbefales). Når kameraet er tilsluttet, kan du nemt se køretøjer, fodgængere og andre forhindringer på DriveAssist-skærmen, når du kører i bakgear. Hvis du kører med en baby eller mindre børn, kan du tilføje en Garmin babyCam video-babymonitor, som giver en praktisk visning af passagerer på bagsædet direkte på navigatorens skærm.

Nem opdatering

Brug Garmin Express til at holde Garmin DriveAssist opdateret. Garmin Express gør det nemt at opdatere kort og software, overføre favoritter til og fra enheder samt installere gratis brugertilpassede køretøjer og stemmer. Kvaliteten af kortdata kan være hele forskellen mellem at finde din destination og at blive væk. HERE kortdata af høj kvalitet forsyner Garmin-enheden med de oplysninger, du skal bruge, når du har mest brug for dem, så du har så få frustrationer som muligt over kørslen, fordi du undgår forsinkelser og reducerer den tid, du tilbringer i bilen.

(1) Vilkår og betingelser for Lifetime Maps kortopdateringer (2) Vilkår og betingelser for Lifetime Traffic trafikoplysninger (3) Visse betingelser kan have indflydelse på advarselsfunktionen. Besøg Garmin.com/warnings for at få flere oplysninger.
(4) Kræver en Bluetooth-aktiveret smartphone (sælges separat). Se Garmin.com/ble. (5) For at kunne modtage Smart Notifications på din navigator skal du downloade den gratis Smartphone Link-app. Brugerens eventuelle datagebyrer er gældende. Kræver Bluetooth-aktiveret smartphone (sælges separat). (6) Advarsler om rødt lys i lyskryds og fartkameraer er ikke tilgængelige i alle områder.
(7) Kræver at der køres hurtigere end 95 km/t, mens man nærmer sig langsom trafik eller trafik, der er gået i stå.
(8) Advarsel om træthed aktiveres efter lange perioder med uafbrudt kørsel uden lange stop langs ruten.
(9) Brugerens eventuelle datagebyrer er gældende. Abonnement kan være påkrævet.

*Forbedret dækning ud over TMC-placeringer i forhold til standard trafiktjeneste takket være forbedret DLR-teknologi (Dynamic Location Referencing) og TPEG. TPEG er den næste generations trafikprotokol, den nye trafikstandard, og den har de højeste specifikationer for transmission af avancerede trafikoplysninger over hele verden.

Navnet Bluetooth tilhører Bluetooth SIG. Inc.
Foursquare og Foursquare-logoerne er registrerede varemærker tilhørende Foursquare Labs. Inc.
Specifikationer: Navigation Garmin DriveAssist 50LMT Europa
Specifikationer: Navigation Garmin DriveAssist 50LMT Europa
Varenummer30738
Mærke Garmin
Model DriveAssist 50LMT
Skærm
Type GLASSKÆRM Multi-touch kapacitiv
Skærmstørrelse 5,0 "
Format 16:9
Opløsning 480x272 Pixels
Kort
Norden Ja
Vesteuropa Ja
Østeuropa Ja
Vognbaneassistent Ja
Points of interest (POI) Ja
Junction view Ja
Kortudbyder Navteq / Herecom
Stemmeaktiveret navigation Ja
Chaufføradvarsler Ja
Up ahead-funktioner med milepæle Ja
Generelle specifikationer
TMC Ja, inkluderet
Bluetooth Ja
Elektroniske specifikationer
Batteritype Li-ion
Batteri standbytid 0,5 timer max
Fysiske specifikationer
Højde 8,4 cm
Bredde 14,0 cm
Dybde 2,0 cm
Vægt inkl batteri 191 gram
Indgange
USB Ja
Pakken indeholder
Billader Ja
Sugekop Ja
USB kabel Ja
Quick start guide Ja
Øvrigt Lifetime Traffic-antenne
Specielle features
Smartphone notifikationer Ja