Navigation Garmin Drive 50LM Vesteuropa

Fri Fragt

Ved køb over 200,-
Navigation Garmin Drive 50LM Vesteuropa
Nyttige chaufføradvarsler til din daglige tur til arbejde

Garmin Drive 50 bilnavigator leverer chaufføradvarsler for at fremme en sikker kørsel og øge opmærksomheden i forskellige situationer. Advarslerne er bl.a. om skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer og steder, hvor dyr krydser vejen. Garmin Drive 50 giver dig også besked, hvis du kører i den forkerte retning på en ensrettet vej. Modtag advarsler om rødt lys og fartkameraer (3), og vær forberedt på pludselige stop i trafikken med advarsler om kommende trafikpropper. På længere køreture foreslår en træthedsadvarsel (4) hvilepauser og potentielle rastepladser efter flere timers kørsel. Med funktionen Up Ahead kan du nemt se steder længere fremme og milepæle langs ruten, f.eks. landegrænser, uden at forlade kortvisningen.

Vejledning ved hjælp af genkendelige landemærker

Garmin Drive 50 omdefinerer "talte sving-for-sving-anvisninger" med Garmin Real Directions, der er letforståelige kørselsanvisninger, der guider dig som en ven ved hjælp af genkendelige landemærker, bygninger og trafiklys (f.eks., "Drej til højre ved trafiklyset" eller "Drej til venstre efter McDonalds"). Den er forudinstalleret med endnu flere millioner nye og populære steder takket være Foursquare*.

Find din nøjagtige destination

Funktionen Direct Access gør det enkelt at navigere til udvalgte komplekse destinationer, f.eks. indkøbscentre, ved at finde et sted i et større område. Når du navigerer til indkøbscenteret, giver Direct Access yderligere oplysninger om specifikke butikker i indkøbscenteret. F.eks. "Ankommer til indkøbscenteret. Butikken er indenfor på øverste niveau".

Søg lettere, find hurtigere

Garmin Drive 50 har et søgefelt, som gør det nemt at finde adresser og millioner af interessepunkter. Du skal blot indtaste en kategori (f.eks. "pizza"), en adresse eller et navn ("Starbucks"), så viser Garmin Drive 50 hurtigt dine resultater. Hvis du staver forkert, viser Garmin Drive 50 flere søgeresultater, som minder om det, du har indtastet.

Tilføj et kamera til din køretur

Du kan få en komplet navigationsløsning ved at parre Garmin Drive 50 med Garmin BC 30 trådløst bakkamera (sælges separat, professionel installation anbefales). Når kameraet er tilsluttet, kan du nemt se køretøjer, fodgængere og andre forhindringer på Garmin Drive 50-skærmen, når du kører i bakgear. Hvis du kører med en baby eller mindre børn, kan du tilføje et Garmin babyCam video-babymonitor, som giver en praktisk visning af passagerer på bagsædet direkte på navigationsskærmen.

BEMÆRK: Visse lande regulerer eller forbyder brugen af kameraenheder. Det er dit ansvar at kende til og overholde de gældende love og bestemmelser om privatlivets fred for brug disse enheder i den jurisdiktion, hvor du planlægger at bruge kameraenheden.

Nem opdatering

Brug Garmin Express til at holde Garmin Drive 50 opdateret. Garmin Express gør det nemt at opdatere kort og software, overføre favoritter til og fra enheder samt installere gratis brugertilpassede køretøjer og stemmer. Kvaliteten af kortdata kan være hele forskellen mellem at finde din destination og at blive væk. HERE kortdata af høj kvalitet forsyner Garmin-enheden med de oplysninger, du skal bruge, når du har mest brug for dem, så du undgår frustrationer under kørslen.

(1) Vilkår og betingelser for Lifetime Maps kortopdateringer

(2) Vilkår og betingelser for Lifetime Traffic trafikoplysninger

3) Advarsler om rødt lys i lyskryds og fartkameraer er ikke tilgængelige i alle områder

(4) Advarsel om træthed aktiveres efter lange perioder med uafbrudt kørsel uden lange stop langs ruten

*Foursquare er et registreret varemærke tilhørende Foursquare Labs. Inc.

Specifikationer: Navigation Garmin Drive 50LM Vesteuropa
Specifikationer: Navigation Garmin Drive 50LM Vesteuropa
Varenummer30734
Mærke Garmin
Model Drive 50LM
Skærm
Type Resistive Touch Screen
Skærmstørrelse 5,0 "
Format 16:9
Opløsning 480x272 Pixels
Navigation
Norden Ja
Vesteuropa Ja
Vognbaneassistent Ja
Points of interest (POI) Ja
Junction view Ja
Kortudbyder Navteq / Herecom
Chaufføradvarsler Ja
Up ahead-funktioner med milepæle Ja
Elektroniske specifikationer
Batteritype Li-ion
Batteri standbytid 1,0 timer max
Fysiske specifikationer
Højde 8,4 cm
Bredde 14,0 cm
Dybde 2,0 cm
Vægt inkl batteri 171 gram
Indgange
USB Ja
Pakken indeholder
Billader Ja
Sugekop Ja
USB kabel Ja
QUICK START GUIDE Ja