Garmin Campervan Navigation

Varenummer 30915

Information

PLANLÆG AT VÆRE SPONTAN

Denne 6,95" navigator med kort over Europa er designet til eventyrrejser i mindre autocampere og hjælper dig med at finde steder med skjulte perler og de bedste anmeldelser, hvor du kan stoppe. Så kan du springe planlægningen over og bare tage afsted.

  • Find de bedste stop langs ruten med Trendy Places indhold.
  • Trendy Places indhold lokaliserer de bedste stop langs ruten, så du kan springe planlægning og research over og bruge endnu mere tid på at udforske.
  • Hvis det er et besøg værd, giver den forudindlæste MICHELIN Green dig besked om det.
  • Denne forudinflæste guide indeholder billeder, detaljerede beskrivelser og bedømmelser, så du ved, om seværdigheden er et besøg værd.
  • Brug TripAdvisor bedømmelser til at finde de spisesteder og
  • seværdigheder, der har fået de bedste anmeldelser. Er du nysgerrig efter, hvad andre rejsende har at sige? Se Tripadvisor bedømmelser af restauranter og seværdigheder langs ruten eller i nærheden af destinationen.
  • Funktionen RoadTrip Routes finder de mest eventyrlige ruter til dig.
  • Se steder i nærheden, du kan besøge, og spændende aktiviteter, du kan prøve. Benyt dig af anbefalingerne, eller gem dem til en anden dag. Det er helt op til dig.
  • Hvad er godt i nærheden? Local Spots indhold vil pege dig i den rigtige
  • retning. Du kan nemt finde et sted at overnatte med et forudindlæst katalog over campingpladser til autocampere og overnatningssteder fra ACSIÖ, Campercontact, iOverlander og Trailer's PARKÖ.
  • En række forudindlæste kataloger hjælper dig med at finde campingpladser
  • og overnatningssteder. Du kan nemt finde et sted at overnatte med et forudindlæst katalog over campingpladser til autocampere og overnatningssteder fra ACSI, Campercontact, iOverlander og Trailer's PARK.


FUNKTIONEN ROADTRIP ROUTES
Til din hidtil mest spontane tur finder funktionen Roadtrip Routes endnu mere eventyrfyldte ruter på et øjeblik. Fantastiske uplanlagte rejser starter her.

BIRDSEYE SATELLITBILLEDER
Et klart udsyn fra oven hjælper dig med at finde skjulte veje til hemmelige, fjerntliggende steder. Download direkte til enheden via Wi-FiHar du brug for retningsangivelser? Sig blot ?OK Garmin? for at vække Garmins stemmeassistent. CamperVan reagerer på dine talte anmodninger og navigerer derefter til det sted, hvor du skal hen.

LIVE-TRAFIK OG VEJR
Når den parres med Garmin Drive appen på din kompatible smartphone, hjælper Live-trafik dig med at undgå forsinkelser og finde alternative ruter. Du kan også få vist live brændstofpriser, detaljerede vejrudsigter, aktuelle forhold, animeret radar med mere.

NEM TURPLANLÆGNING
Par med Garmin Drive appen for nemt at importere og dele ruter og GPX-filer.

TRÅDLØSE OPDATERINGER
Indbygget Wi-Fi-forbindelse gør det nemt for dig at holde dine kort og software opdateret uden at bruge en computer. Indikatorer på skærmen viser, hvornår nye opdateringer er tilgængelige.

FUNGERER SAMMEN MED BAKKAMERAER

I kassen:
- CamperVan
- Sugekopholder til bilen
- Strømkabel
- USB-kabel
- Dokumentation

Specifikationer

Specifikationer: Garmin Campervan Navigation
Specifikationer: Garmin Campervan Navigation
Varenummer30915
EAN0753759281700
Mærke Garmin
Varetype GPS
Til Camping
Skærmstørrelse 6,95 "
Displayopløsning 1024 x 600 Pixel
Batterilevetid 60 min
Datakort MicroSD (medfølger ikke)
Stemmeassistent Ja
Kan parres med bakkamera Ja
TripAdvisor Ja
Chaufføradvarsler Nej
Bluetooth Nej