Vinterdæk til bil hos Danmarks største dækcenter

 

Vinterdæk
Vinterdæk er den bedste løsning til kørsel på kolde veje. Er vejen dækket af sne og is, giver vinterdæk det bedste vejgreb. Vinterdæk bruges som udgangspunkt fra slut oktober til slut marts, da risikoen for sne og isgaltte veje er forhøjet. Man anbefaler vinterdæk, allerede når temperatur nærmer sig 5-7°.
 
Find de vinterdæk der passer til netop din bil hos thansen.dk. Hos Danmarks største dækcenter finder du vinterdæk i alle prisklasser.
Vi fører de kendte mærker og ofte årets testvindere indenfor vinterdæk. Test af vinterdæk er udført af anerkendte institutter og testcentre.
 
Det kan virke svært at vælge de rette vinterdæk til netop din bil. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Du skal blot bruge bredde / profil – tommer. Det hele står på dine gamle vinterdæk. Hvis du er på udkig efter nye fælge og vinterdæk, er vi naturligvis også leveringsdygtige i flotte fælge. Vi kan stå for monteringen af dine nye dæk på nye eller gamle fælge. Monteringen er naturligvis inkl. afbalancering.
 
Hvis du er i tvivl om, hvilke vinterdæk du skal vælge, kan du blot kontakte vores kundeservice som står parat med råd og vejledning omkring, hvilket vinterdæk der passer til dine behov. 
 
Se vinterdæk
VINTERDÆK
Se mere
VÆRD AT VIDE
Download guide
MONTERINGSGUIDE