Bell Add Benzin Additiv - Hybrid 500ml

Varenummer 990000006003

Information

Benzin Additiv HYBRID renser og renholder benzinmotorer i biler med hybridteknik. Produktet er formuleret af forskellige rensende additiver, som virker ved hybridmotorens varierende arbejdstemperaturer, sådan at sod- og koksaflejringer minimeres. Herved opnås synergi og optimal rensning af forbrændingskammeret. Benzin Additiv HYBRID bidrager til et renere miljø ved en forbedring af kompression, trækkraft og start-/stop funktion. Benzin Additiv HYBRID tilfører ekstra smøring i indsprøjtningssystemet, optimerer brændstoføkonomien og er fuldt kompatibelt med benzin, alkylatbenzin og biobrændstoffer (E5, E10, E15). I korrekt blandingsforhold opfyldes benzinnormen EN228.

Brugsanvisning
Benzin Additiv HYBRID påfyldes benzintanken ved tankning. Additivet blander sig med benzinen og holder motor og brændstofsystem rent. Det anbefales at bruge additivet fra første tankfuld benzin.

Dosering
0,6 dl pr. 60 l benzin. Det anbefales at fordoble doseringen, den første gang der bruges additiv for hurtigt at fjerne aflejringer i motoren og opnå fuld plejeeffekt.
  • Forbedret brændstoføkonomi med op til 3 %
  • Beskytter mod korrosion og kondens i brændstofsystemet
  • Modvirker sod i motor og udstødningssystem
  • Optimerer stop-/start funktion


  • Brugermanual


    Sikkerhedsdatablad

Tilbehør