Continental - 185/55-15 86H XL AllSeasonContact

Varenummer 974151855900

Information

Dæk til PEUGEOT ION Electric -

De valgte dæk er indenfor vores anbefalede værdier for ovenstående bil og vil kunne monteres, såfremt der ikke er foretaget konstruktive ændringer på bilen i forhold til, hvad denne er typegodkendt med fra fabrikken. Med konstruktive ændringer menes bl.a sænkning af bilen, montering af skærmforøgelse på bilen, montering af wheelspacere m.v. :

Helårsdæk - "by-dækket"
Et helårsdæk bliver produceret som et halvt sommer- / halvt vinterdæk, men opfylder ikke det optimale hverken i vinter eller sommer-sæsonen. Derfor vælger vi også at kalde dækket for et "by-dæk", da dækket er en fornuftig løsning for dem, der kører mest i storbyerne, hvor der altid er ryddet for sne, og vejene er saltede.

Det er dækket for dem, der kører få kilometer om året, og som ikke ønsker at skifte dæk 2 gange årligt. Det er derfor vigtigt at huske, at helårsdækket ikke er ligeså attraktivt for dig, hvis du bor i en mindre by, kører mange kilometer eller ofte kører på landevej.

Det er yderligere vigtigt at huske, at helårsdækket ikke er godkendt som vinterdæk i nogle lande, heriblandt Sverige - husk at undersøge hvilke lande der tillader helårsdæk før udrejse til et andet land om vinteren.

Et helårsdæk bliver betragtet som et vinterdæk, da det har mærkningen M+S (MUD + SNOW). Det betyder, at man ikke kan montere fx. sommerdæk på forhjulene og helårsdæk på baghjulene.

Tilbehør

Specifikationer

Specifikationer: Continental - 185/55-15 86H XL AllSeasonContact
Specifikationer: Continental - 185/55-15 86H XL AllSeasonContact
Varenummer974151855900
Mærke Continental
Model AllSeasonContact
Sæson Helårsdæk
Kvalitet Premium
Fysiskeegenskaber
Fælgdiameter 15 "
Slidbanebredde 185 mm
Højde i % af bredden 55 %
Dækegenskaber
Loadindex (Li) 86
Max load i Kg 530 KG
Hastighedskode H
Max hastighed 210 Km/t
EU-mærkning
Brændstofforbrug C
Bremseegenskaber på våd vej B
Dækstøj afgivet til omgivelserne 71 dB