Turtle Wax Magic Jet Black kit boks

Varenummer 49538

Information

Lakpleje til sorte biler

En boks med unikke produkter specielt tilpasset til at give og bevare den dybe sorte glans på biler med sort lak. Boksen indeholder alt hvad der behøves for at få et ekstremt godt resultat.

1 - Før anvendelse af Black Box, vask bilen med Turtle ZIP shampoo og tør den godt.

2 - Påfør Pre-Wax Cleaner og conditioner jævnt på en sektion ad gangen med vokspålæggeren. Får pålæggeren frem og tilbage for at dybderengøre overfladen. Lad tørre til en mat overflade.

3 - Spray forsigtigt med Black Spray Detailer på en blød microfiberklud eller direkte på den matte overflade. fortsæt og klargør sektion for sektion. Fold hele tiden kluden til en ny overflade under arbejdet.

4 - Påfør Black Canauba Blend Wax med vokspålæggeren. læg på med overlappende cirkelbevægelser på en sektion ad gangen. Lad tørre til et mat ydre.

5 - Spray forsigtigt med Black Spray Detailer på en sammenfoldet microfiberklud eller direkte på overfladen. Pol'er med microfiberkluden til bilen fremtræder højglanspoleret. Anvend microfiberkluden og klargør sektion for sektion. Fold hele tiden kluden til en ny og ren overflade under arbejdet.

OBS!
- Bruges ikke i direkte solskin
- Anvend handsker, for at beskytte mod shampoo og sort pigment. Vask hænderne efter behandlingen
- For rengøring af pålæggere og microfiberklud, anvend varmt vand og vaskemiddel
- Anvendes KUN på sorte biler

Boksen indeholder:
En 300 ml. Cleaner med pigment
En 300 ml. Voks med pigment
2 stk. 300 ml. detailer med pigment
2 stk. voks pålægger

Tilbehør