Turtle Refine & Shine Clay Bar Kit

Varenummer 49325

Information

Et kit bestående af 100 gr Clay og 500 ml lubricant til rensning af meget snavset lak.

Et kit bestående af 100 gr Clay (ler) og 500 ml lubricant for rensning af meget snavset lak.
Fjerner vanskelige pletter som flyverust, asfalt mm. Giver en krystalklar finish på flader af lak, glasfiber og metal. Skaber mere dybde i lakken, forenkler voksbehandlingen og gør den mere holdbar.

Brugsanvisning

1.Brug leret på en ren lakflade. Vask bilen med Turtle Wax shampoo for at fjerne alt snavs.
2.Spray et tyndt lag Clay Bar Lubricant på fladen som skal behandles. 3.Gnid forsigtigt Clay Bar leren i en retning over området som er fugtet. Man må ikke gnide frem og tilbage, da dette medfører at man fører snavs og gammel voks over den rensede flade. Leret vil ligge på lakfladen i starten, men efter fladen renses vil den glide lettere over. Fugt stadig med Clay Bar Lubricant under hele processen og gnid over med Clay Bar til lakfladen er glat og fri for forureninger.
4.Tør fladen af med en mikrofiberklud eller en ren, tør klud. Fold kluden og poler stille og roligt for at opnå glans i lakken. Da leret bliver beskidt, træk/stræk leret for at få en ren side frem. Leret bør kaseres når den er meget beskidt (mørkt misfarvet). Brug ikke leret hvis den er faldet på jorden. 5.Fortsæt behandlingen til hele bilen er rengjort. 6.Fjern eventuelle rester af ler på lakfladen ved at spraye Clay Bar Lubricant på og tør af med en ren og tør klud.
7.Opbevaring af Clay Bar Ler: Fugtes lidt med Clay Bar Lubricant og lægges i en lufttæt pose eller boks.

NB: Leret bør smides ud hvis den har været på jorden. Brug af beskidt ler kan føre til skader på lakken. Clay Bar Ler kan deles og benyttes i mindre bider af gangen. Opbevar resten i lufttæt pose/boks.

Når flasken er tom og man stadig har ler tilovers, kan Turtle Wax MAX power 49595 opblandet i en sprayflaske, bruges som alternativ.

Hent sikkerhedsdatablad

Tilbehør