Salt-X koncentrat med mixer 0,95L

Varenummer 52602

Information

Koncentreret salt og saltvandsbekæmpelse

  • Trygt at bruge på alle metaller
  • Eksklusiv rusthæmmer og biologisk nedbrydeligt


INNOVATIVT
Nyt produkt designet til at beskytte de fleste metaloverflader mod de destruktive virkninger af kloridsalte. Salt-X er en unik kombination af salt-modvirkende ingredienser som angriber, opløser, deaktiverer og fjerner salt og saltvandsaflejringer fra en hvilken som helst overflade, med øjeblikkelig effekt.

TRYGT AT BRUGE
Biologisk nedbrydeligt og trygt at bruge på alle metaloverflader. Salt-X reducerer betydelig de korrosive, skadelige virkninger af salt og saltvandsaflejringer, som forlænger levetiden af metaloverflader som er udsat for dette ødelæggende element. Salt-X er USDA-godkendt.

EKSKLUSIV KORROSIONSHÆMMER
Salt-X indeholder en eksklusiv korrosionshæmmer. "Antichlor", som er en primær ingrediens i den beskyttende belægning som bidrager til at bevare metallets overflade. Selvom Salt-X ikke vil fikse tidligere skader, vil det definitivt bidrage til at reducere yderligere skade ved brug som anvist.

UBEGRÆNSET BRUG
Der er ingenting på markedet som kan sammenlignes med Salt-X til at bevare metallet på en båd, bådmotor, bil, lastbil, kabine, trailer, cykel, klimaanlæg, osv.

EN GOD INVESTERING
Ved at bruge Salt-X regelmæssigt som forebyggende vedligeholdelse på alt dit udstyr, vil du beholde "som-nyt"-udseendet og værdien for videre salg. Den totale besparelse vil være markant.

ØKONOMISK
Superkoncentreret Salt-X er ekstremt økonomisk. Bare 14 ml per liter vand er tilstrækkeligt for de fleste typer brug.

TIL FRITID
Brug Salt-X til at skylle bådmotorer, rense både, trailere, sejlbåde, gelænder, telte, campingudstyr, dykkerudstyr, stænger, hjul og fiskeblink. For mindre genstande kan du blande Salt-X i en spand og lægge genstandene i blandingen og lade det stå i et par minutter. Tag det ud af blandingen og lad det lufttørre for at forlænge levetiden på disse ting.

VASKNING AF LASTBIL
Brug Salt-X til at fjerne skadelige saltindtag fra saltvand, saltvandsspray og vejsalt fra vinteren. (NB! Spildevand som bruges til dette formål er faktisk mindre forurenende end almindeligt rent vand fordi Salt-X har deaktiveret saltindtaget.)

INDUSTRIEL BRUG
Brug SALT-X til at rense saltlag på traktorer, trailere, skibscontainere, udstyr til skibe, metalbygninger, sneplove, saltspredere, alle typer byggudstyr, toge, busser, godsvogne, osv.

RUNDT OM HUSET
Brug Salt-X til at rense huse, hytter og autocampere, vinduer, havemøbler, klimaanlæg, biler, lastbiler, osv. Salt-X vil endda fjerne hvid belægnig fra sko som har været udsat for is og sne.

Brugsanvisning
Salt-X er let at bruge. Påfør blandingen på
overfladen inden du lader det lufttørre.

.

Sikkerhedsdatablad

Specifikationer

Specifikationer: Salt-X koncentrat med mixer 0,95L
Specifikationer: Salt-X koncentrat med mixer 0,95L
Varenummer52602
EAN2700201485900
Mærke SALT-X
Varetype Saltvandbekæmpelse