Navigation Garmin DriveLux 50LMT Europa

Fri Fragt

Ved køb over 200,-
Navigation Garmin DriveLux 50LMT Europa
Premium design

Med det slanke og elegante metaldesign har DriveLuxe en æstetik, der passer til interiøret i enhver bil. Din DriveLuxe fastholdes enkelt og sikkert af en magnetisk holder, der gør det enkelt at fjerne enheden, når den ikke er i brug. Muligheden for dobbeltorientering giver dig mulighed for enten vandret eller lodret visning. DriveLuxe registrerer, når den bliver drejet, og justerer skærmbilledet automatisk.

Nyttige chaufføradvarsler til din daglige tur til arbejde

Garmin DriveLuxe leverer chaufføradvarsler for at fremme sikrere kørsel og øge opmærksomheden i forskellige situationer. Advarslerne er om skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer og steder, hvor dyr krydser vejen m.m. Garmin DriveLuxe giver dig også besked, hvis du kører i den forkerte retning på en ensrettet gade. Modtag advarsler om rødt lys og fartkameraer (5), og vær forberedt på pludselige stop i trafikken med advarsler om kommende trafikpropper (6). På længere køreture foreslår en træthedsadvarsel (7) hvilepauser og potentielle rastepladser efter flere timers kørsel. Med funktionen Up Ahead kan du nemt se steder længere fremme og milepæle langs ruten uden at forlade kortvisningen.

Tal til Garmin DriveLuxe

Garmin DriveLuxe giver dig mulighed for bekvem, stemmeaktiveret navigation. Du kan betjene Garmin DriveLuxe med stemmekommandoer, mens dine hænder forbliver sikkert på rattet.

Omfattende smart-funktioner

Synkroniser en Bluetooth-aktiveret enhed, f.eks. din smartphone, med Garmin DriveLuxe, så du kan foretage håndfri opkald og modtage Smart Notifications på Garmin DriveLuxe-skærmen. Modtag opkaldsbeskeder, sms'er og kalenderpåmindelser uden at flytte hænderne fra rattet for at tage telefonen. Hold fokus på køreturen, og oprethold forbindelsen med Smart Notifications, som bekvemt vises direkte på navigationsskærmbilledet.

For at få realtidsoplysninger om f.eks vejret og trafikforhold skal du downloade Smartphone Link (8) app'en, som forbinder din Garmin DriveLuxe med din kompatible smartphone.

Naviger i indviklede vejkryds med lethed

Aktiv vognbaneanvisning med stemmemeddelelser forbereder dig, så du er sikker på, at du tager den rigtige frakørsel eller den rigtige vej i et kryds. Når du nærmer dig, viser en animeret model ved hjælp af pile med stærke farver den korrekte vognbane til din rute. Og en venlig stemme tilbyder yderligere hjælp. Bird's Eye vejkryds-info giver en detaljeret visning af vejkryds, som de ser ud set fra oven. Og photoReal vejkryds-info viser et realistisk billede af vejkryds langs din rute, inklusive det omgivende landskab.

Garmins bedste trafikløsning

Med Garmin Live Traffic via SmartphoneLink kan du få forbedret trafikdækning, uanset hvor du har brug for det*. Nu er der ingen undskyldning for at blive fanget i trafikken û uanset om det er vejarbejde, en ulykke, myldretidstrafik eller alvorlige farer såsom spøgelsesbilister. Med en opdateringstid hvert 60. sekund ved du, hvor og hvor langvarige forsinkelserne er, og tilbydes en alternativ rute - så du altid kan føle dig afslappet og i kontrol. LIVE Traffic er stemmeaktiveret, så systemet reagerer på talte kommandoer. Du skal bare parre din kompatible Garmin bilnavigator og din telefon via Bluetooth (3). Du behøver ikke at bekymre dig om dit dataabonnement, da internetdeling ikke er påkrævet. (Nogle lande kræver muligvis abonnement, se dækningskort). Ud over Garmin Live Traffic kan du få yderligere trafikundgåelse i hele produktets levetid direkte fra æsken via RDS-TMC. Det fungerer via det traditionelle analoge FM-radionetværk, hvor du modtager oplysninger om forsinkelser og alternative ruter.

Vejledning ved hjælp af genkendelige landemærker

Garmin DriveLuxe omdefinerer "talte sving-for-sving-anvisninger" med Garmin Real Directions, der er letforståelige kørselsanvisninger, der guider dig som en ven ved hjælp af genkendelige landemærker, bygninger og trafiklys (f.eks. "Drej til højre ved trafiklyset" eller "Drej til venstre efter McDonalds"). Den er forudinstalleret med endnu flere millioner nye og populære steder, takket være Foursquare-interessepunkter (POI'er).

Find din nøjagtige destination

Funktionen Direct Access gør det enkelt at navigere til udvalgte komplekse destinationer som indkøbscentre, ved at finde et sted i et større område. Når du navigerer til indkøbscenteret, giver Direct Access yderligere oplysninger om specifikke butikker i centeret. F.eks. "Ankommer til indkøbscenteret. Butikken er indenfor på øverste niveau".

Nemmere at søge, hurtigere at finde

Garmin DriveLuxe har et søgefelt, som gør det nemt at finde adresser og millioner af interessepunkter. Du skal blot indtaste en kategori (f.eks. "pizza"), en adresse eller et navn ("Starbucks"), så viser Garmin DriveLuxe hurtigt dine resultater. Hvis du staver forkert, viser Garmin DriveLuxe flere søgeresultater, som minder om det, du har indtastet. Hvis du f.eks. søger på "MacDonalds", får du resultater for både "MacDonalds" og "McDonalds".

Tilføj et kamera til din køretur

Du kan få en komplet navigationsløsning ved at parre Garmin BC 30 trådløst bakkamera (sælges separat, professionel installation anbefales). Når kameraet er tilsluttet, kan du nemt se køretøjer, fodgængere og andre forhindringer på DriveAssist-skærmen, når du kører i bakgear. Hvis du kører med en baby eller mindre børn, kan du tilføje en Garmin babyCam video-babymonitor, som giver en praktisk visning af passagerer på bagsædet direkte på navigatorens skærm. BEMÆRK: Visse lande regulerer eller forbyder brugen af kameraenheder. Det er dit ansvar at kende til og overholde de gældende love og bestemmelser om privatlivets fred for brug af disse enheder i den jurisdiktion, hvor du planlægger at bruge kameraenheden.

Nem opdatering

Brug Garmin Express til at holde Garmin DriveLuxe opdateret. Garmin Express gør det nemt at opdatere kort og software, overføre favoritter til og fra enheder samt installere gratis brugertilpassede køretøjer og stemmer.

(1) Vilkår og betingelser for Lifetime Maps kortopdateringer. (2) Vilkår og betingelser for Lifetime Traffic kortoplysninger. (3) Kræver Bluetooth-aktiveret smartphone (sælges separat). Se Garmin.com/ble. (4) For at kunne modtage meddelelser på din navigator skal du downloade den gratis Smartphone Link-app. Brugerens eventuelle datagebyrer er gældende. Kræver Bluetooth-aktiveret smartphone (sælges separat). (5) Advarsler om fotofælder i lyskryds og ved hastighedskontrol er ikke tilgængelige i alle områder.
(6) Kræver, at brugeren kører hurtigere end 95 km/t og nærmer sig stoppet trafik, som befinder sig ca. 0,8 km væk.
(7) Advarslen om træthed aktiveres efter 2 timers kørsel langs ruten uden længere stop.
(8) Brugerens eventuelle datagebyrer er gældende. Abonnement kan være påkrævet.

*Forbedret dækning ud over TMC-placeringer i forhold til standard trafiktjeneste takket være forbedret DLR-teknologi (Dynamic Location Referencing) og TPEG. TPEG er den næste generations trafikprotokol, den nye trafikstandard, og den har de højeste specifikationer for transmission af avancerede trafikoplysninger over hele verden.

Bluetooth tilhører Bluetooth SIG. Inc.
Foursquare og Foursquare-logoerne er registrerede varemærkder tilhørende Foursquare Labs. Inc.
Specifikationer: Navigation Garmin DriveLux 50LMT Europa
Specifikationer: Navigation Garmin DriveLux 50LMT Europa
Varenummer30739
Mærke Garmin
Model DriveLuxe 50LMT
Skærm
Type GLASSKÆRM Multi-touch kapacitiv
Skærmstørrelse 5,0 "
Format 16:9
Opløsning 800x600 Pixels
Navigation
Norden Ja
Vesteuropa Ja
Østeuropa Ja
Vognbaneassistent Ja
Points of interest (POI) Ja
Junction view Ja
Kortudbyder Navteq / Here.com
Stemmeaktiveret navigation Ja
Chaufføradvarsler Ja
Up ahead-funktioner med milepæle Ja
Generelle specifikationer
TMC Ja, inkluderet
Bluetooth Ja
Elektroniske specifikationer
Batteritype Li-ion
Batteri standbytid 1,0 timer max.
Fysiske specifikationer
Højde 8,1 cm
Bredde 14,2 cm
Dybde 1,5 cm
Vægt inkl. batteri 231 gram
Indgange
USB Ja
Pakken indeholder
Billader Ja
Sugekop Ja
USB kabel Ja
QUICK START GUIDE Ja
Øvrigt Lifetime Traffic-antenne
Specielle features
Smartphone notifications Ja