Navigation Garmin Dezl 570LMT Europe

Fri Fragt

Ved køb over 200,-
Navigation Garmin Dezl 570LMT Europe
Se mere, hør bedre

dezl 570LMT giver vejledning med en 5,0" glasskærm, der let ses overalt i førerhuset. Forbedrede højttalere med ekstra effekt og tydelig stemmevejledning giver sving for sving-ruteangivelser, der er let at høre, selv gennem vejstøj.
Garmin Real Directions med talevejledning guider dig som en ven ved hjælp af genkendelige landemærker, bygninger og trafiklys, i stedet for gadeskilte, der er vanskelige at se, eller som ikke eksisterer.

Tilpassede lastbilruter

dezl 570LMT har detaljerede kort over Europa, der også omfatter lastbil-relaterede restriktioner - såsom brohøjder, skarpe sving, vægtbegrænsninger m.v. - og oplysninger om de fleste lande- og motorveje. Du skal blot indtaste oplysninger om din køretøjsprofil (kan tilpasses ud fra højde, vægt, længde, bredde og farlige materialer), så finder du lastbilegnede ruter, der passer til størrelsen, vægten og lasten. En simpel lastbilprofil lader dig nemt skifte anhængerstørrelser ved et tryk på en knap. Med den indbyggede ruteplanlægning kan du oprette ruter med flere stop og gemme fremtidige ruter.
En nem ruteberegning lader dig nemt ændre ruten, så den medtager foretrukne veje eller byer, blot ved et tryk på skærmen.

Garmin Traffic trafikoplysninger

dezl 570LMT er udstyret med Garmin Traffic, der hjælper dig med at bruge mere tid på vejen. Med Garmin Traffic, forbliver dit kørselkort på skærmen hele tiden. Trafikmeldinger vises ved siden af dit kort, og trafikmeldingerne læses også op. Garmin Traffic kan give oplysninger om situationen, f.eks. hvor mange minutters forsinkelse, der skal forventes, og om der er nogle mulige omveje. Systemet kan endda bekræfte, om du er på den hurtigste rute eller ej. Med Lifetime Traffic(2) trafikoplysninger(2) kan din dezl 570LMT modtage gratis trafikmeddelelser i hele enhedens levetid uden reklamer og abonnementsgebyrer. Garmin Traffic leveres direkte til din dezl - uden behov for en smartphone.

Bluetoothmpatibel

Synkroniser en Bluetooth-aktiveret enhed4, f.eks. din smartphone, med dezl 570LMT, så du kan foretage håndfri opkald gennem dens integrerede mikrofon og højttaler. Du kan lægge telefonen i lommen eller i konsollen og stadig foretage opkald.

Interessepunkter (POI'er),
lastbilspecifikke tjenester og Foursquare

Har du brug for hjælp til at finde steder at tage hen? Find interessepunkter, som interesserer professionelle chauffører û og har givet gode anmeldelser û herunder lastbilrastepladser, vejestationer, parkering, overnatning, Wi-Fi

Din stemmes kraft

dezl 570LMT har stemmeaktiveret navigation. Tal blot til dezl, og den svarer igen.

Naviger i indviklede vejkryds med lethed

dezl 570LMT har aktiv vognbanevejledning (ALG). ALG bruger stemmemeddelelser og pile i lyse farver til at angive den helt rigtige vognbane til din rute. photoReal vejkryds-info viser frakørslerne, som de ser ud i virkeligheden: I fuld farve og fantastiske detaljer. BirdÆs Eye vejkryds-info giver en detaljeret visning af vejkryds, som de ser ud set fra oven.

Smartphone Link kompatibel

Smartphone Link er en gratis mobil-app, der opretter forbindelse mellem din dezl 570LMT og din iPhoneid smartphone. Når de er parret, kan din dezl bruge din telefons eksisterende dataabonnement5 til at dele oplysninger. Smartphone Link giver dig også adgang til Garmin Live Services(6), der er nyttige realtidsoplysninger om f.eks. vejret, trafikmeddelelser eller hastighedskameraer. Du kan købe kvalitetsindhold - såsom avanceret vejrradaroplysninger og billeder fra trafikkameraer - i appen.

Kompatibel med trådløst bakkamera

Se, hvad der befinder sig bag dig, når du kører i bakgear ved at montere et trådløst BC 30-bakkamera (sælges separat). Når det er parret, viser dezl 570LMT transmitterede optagelser direkte på skærmen. Tilslut ledningen for at være forsynet med strøm hele tiden, og skift nemt mellem kamera- og navigationstilstand. Professionel montering anbefales.

Forude

Med Forude-funktionen kan du nemt finde de steder, du ønsker uden at forlade kortet. Når du kører på din rute, giver Forude-funktionen dig hele tiden besked om tjenester i nærheden, herunder restauranter, benzinstationer og hæveautomater. Og det bedste af det hele er, at Forude kan tilpasses, så du altid kender dine foretrukne destinationers placering langs ruten.

Flere oplysninger om vejforholdene

dezl 570LMT holder dig informeret om kommende vejforhold og restriktioner, herunder skarpe sving, brohøjder, vægtbegrænsninger, områder med kraftig vind, forbud mod anhængere eller farlige materialer. Advarsel om stejle stigninger forbereder dig på at skifte gear efter forholdene. Hastighedsbegrænsninger for lastbiler vises, når de er anderledes end den gældende hastighedsgrænse. dezl 570LMT giver kilometerstensoplysninger. Uret skifter automatisk tidszone og angiver tidspunkter for solopgang/solnedgang. dezl 570LMT giver dig også besked om stats- og landegrænser og beregner ankomsttidspunktet.

Servicehistoriklog

Til dezl 570LMT medfølger en servicehistoriklog, så du kan registrere datoer og udført servicearbejde. Hold godt styr på dækkenes kilometertal, dæktryk, olieskift, dækskift m.v.

Kortopdateringer i hele produktets levetid

dezl 570LMT leveres forudinstalleret med detaljerede kort over Europa. Med gratis kortopdateringer i hele levetiden1 er dine ruter baseret på de mest opdaterede kort, IP'er og navigationsoplysninger. Nye kort er tilgængelige til download i hele GPS-enhedens levetid, uden gebyrer. Vores database med interessepunkter indeholder nu ekstra søgeoplysninger fra Foursquare. Foursquare tilføjer millioner af ekstra, nye og populære restauranter, butikker, tjenester og meget mere i dit område.
  1. Vilkår og betingelser for livstidsabonnement på kort
  2. Vilkår og betingelser for livstidsabonnement på trafikmeddelelser
  3. Ikke tilgængeligt i alle områder. At du indtaster din lastbils
  4. profilegenskaber garanterer ikke, at der bliver taget højde for disse egenskaber i alle ruteforslag. Vær altid opmærksom på vejskilte og vejbetingelser.
  5. Kræver en Bluetooth aktiveret smartphone (sælges separat).
  6. Brugerens eventuelle datagebyrer er gældende. Kontakt din
  7. mobilabonnementudbyder for at få yderligere oplysninger om dit abonnements data- og roaming-takster.
  8. Abonnement kan være påkrævet.


iPhone er et varemærke tilhørende Apple Inc.
Android er et varemærke tilhørende Google Inc.
Foursquare er et registreret varemærke tilhørende Foursquare Labs, Inc.
Specifikationer: Navigation Garmin Dezl 570LMT Europe
Specifikationer: Navigation Garmin Dezl 570LMT Europe
Varenummer30715
Mærke Garmin
Model Dezl 570LMT Europe
Skærm
Type TFT
Skærmstørrelse 5,0 "
Format 16:9
Opløsning 480x272 Pixels
Navigation
Norden Ja
Vesteuropa Ja
Østeuropa Ja
Generelle specifikationer
Bluetooth Ja
Elektroniske specifikationer
Batteri standbytid 2,0 timer max.
Fysiske specifikationer
Højde 9,3 cm
Bredde 15,1 cm
Dybde 2,4 cm
Vægt inkl. batteri 234 gram
Indgange
Hukommelseskort Micro SD
USB Ja
Pakken indeholder
Billader Ja
Sugekop Ja
USB kabel Ja
QUICK START GUIDE Ja
Øvrigt Holder til fastmontering