HVORFOR VÆLGE EN VGA?
Når du vælger en VGA scooter, får du et godt produkt som er sammenlignelig med langt dyrere mærker, bl.a. fordi der ikke er sparet på materialerne. Kvaliteten sikres med de bedst tilgængelige komponenter på markedet. Resultatet er driftsikkerhed og holdbarhed ud over det sadvanlige!

Alle VGA køretøjer klargøres på vores moderne centralværksted i Middelfart. Alle køretøjer gennemgår en række punkter, inden køretøjet testkøres og finjusteres. Din sikkerhed for et topklargjort produkt.

Vi kontrollerer med jævne mellem produktionen af VGA køretøjer. Dette for at sikre vores kvalitetskontroller overholdes nøje og samlekvaliteten er i top. Et tæt samarbejde med producenten medvirker til en kontinuerlig forbedring af VGA produkterne.
Prisen på en VGA scooter er på et absolut minimum i forhold til kvaliteten. Du handler direkte ved importøren og der er derfor ikke nogen fordyrende mellemled. Kort sagt: Du får meget mere køreglæde pr. krone med en VGA scooter fra thansen!

Den lave pris på VGA køretøjer afspejler sig også i prisen på reservedele. Dine udgifter til reparationer og vedligeholdelse kan derfor holdes på et absolut minimum!