Black Friday bliver til Black Week hos thansen fra d. 25. november 2019

25. november t.o.m. 1. december 2019

I thansen har vi valgt at gi’ den fuld gas med masser af vanvittige tilbud i en HEL UGE. Vi synes ikke, at Black Friday er tid nok, hvis du skal ha’ en behagelig og stressfri shoppingoplevelse. Hos os behøver du ikke at stå i kø fra klokken 05:00 ved en af vores butikker på Black Friday, for at få fingrene i de mange gode tilbud. Vores lagre er PROPPET med Black Week-varer, så du slipper for at køre forgæves. Du finder alt lige fra reservedele og udstyr til bilen, cykler, cykeludstyr, camping- og fritidsgear og meget mere.

Bestil hjemme i ro og mag 

Du kan bestille alle vores Black Week-tilbud fra klokken 00:00 den 25. november på thansen.dk og benytte dig af Click & Collect i en af vores butikker. Så snart du har trykket ”bestil” og modtaget en ordrebekræftelse, kan du i ro og mag begynde at planlægge turen ud til din nærmeste butik. Hvis du ikke har mulighed for at komme selv, sender vi naturligvis gerne din bestilling direkte til din adresse eller til din nærmeste pakkeshop - og tilmed FRAGTFRIT, hvis du køber for minimum 200 kr. 

Alle vores butikker har åbent

Vores dygtige butikspersonale står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig alle ugens 7 dage. Så hvis du er det mindste i tvivl om et produkt eller bare gerne vil ud og opleve et rigtig Black Week-Buzz, så er vi klar til at hjælpe dig i en af vores 83 butikker. 

Åbningstider i Black Week i alle butikker:

Mandag-torsdag: 09.00-18.00

Black Friday: 09.00-20.00

Lørdag-søndag 09.00-16.00

Black Week - spar penge på julegaveindkøb

"Julen er hjerternes fest". Har du hørt det før? For rigtig mange danskere er december desværre også blevet lig med en stresset og travl tid. Dét vil vi meget gerne afhjælpe! I Black Week sætter vi derfor priserne ned på mange af bestsellerne fra hele vores sortiment. På den måde slipper du for at skulle presse julegaveshopping ind mellem julefrokoster, besøg fra svigermor og dagligdagsrutinerne. Du kan også finde gode adventsgaver til skarpe priser, så ungerne kan få lidt mere i julesokken.

Hos os får du selvfølgelig altid 365 dages returret - også på vores Black Week-tilbud. 

Black Friday d. 29. november 2019

Black Friday stammer oprindeligt fra USA og falder altid dagen efter Thanksgiving. Det er startskuddet på julegaveindkøbene, og amerikanerne strømmer til butikkerne på den vanvittige tilbudsdag. Det er siden blevet verdens største shoppingdag. Det er de senere år kommet til Danmark og er hurtigt blevet populært hos danskerne. Det bugner med tilbud, når Black Friday rammer hver den sidste fredag i november, hvor mange danskere køber deres julegaver med store besparelser – både online og i de fysiske butikker.

Sammenlign