VGA Explora 45 km/t blå PAKKETILBUD

VGA Explora 45 km/t blå PAKKETILBUD

Information

Tilbuddet inkluderer:
VGA Explora 45 km/t blå Kr. 7.999,- 
3 års garanti Kr. 999,- 
GPS Tracker Kr. 999,- 
Leveringsomkostninger (Nr. plade og klargøring) Kr. 1.390,- 
Normalpris samlet Kr. 11.387,- 
Tilbudspris Kr. 9.387,- 

SAMLET BESPARELSE Kr. 2000,-*OBS!
Leveringsomkostninger på kr. 1390,- for klargøring og nummerplade!

Beskrivelse af varerne i tilbuddet:

VGA Explora 45 km/t blå
Det ultimative hit fra VGA er vores stærke Explora. Anskaffelsesprisen er i bund og brændstoføkonomien i top - VGA Explora er Danmarks bedst sælgende VGA scooter 6 år i træk.

Vi kan nu tilbyde Explora i 3 nye smarte designs. Sort, hvid/blå og hvid/rød. Designs på vores nye Explora E-4 er udviklet i Danmark af top professionelle designere. Vil du have det sidste nye på det Danske marked, så tag et nærmere kig på VGA Explora.

Explora er udstyret med LED baglygte, LED positionslys, alufælge og galvaniserede bolte og skruer til at modstå det danske klima. Her ud over - og som noget helt nyt - er Explora R 100% forberedt til montering af USB lader, så du altid kan få strøm på din smartphone, tablet eller andet genopladeligt medie.

Du får langt mellem tankbesøgene med vores ekstrem driftssikre og brændstoføkonomiske 4-takts motor. Den lave købspris kombineret med særligt lave driftsomkostninger giver Explora R en ren 1. plads som Danmarks mest økonomiske 2-hjulede køretøj.

Ring til vores kundeservice alle ugens dage på telefon 31 31 31 31, og hør mere om den ny Explora og dine muligheder for at blive godt kørende.

Tilbud inkluderer følgende varer og ydelser:

3 års garanti
Med tre års garanti får du en større tryghed i hverdagen, idet du kender dine udgifter til vedligeholdelse. Garantiordningen er også medvirkende til en større gensalgsværdi, idet den følger scooteren. Garantien betinges af at alle serviceintervaller overholdes indenfor de anbefalede kilometer og/eller tidsfrister som beskrevet i instruktionsbogen.

GPS Tracker - Optimal tyverisikring af dit nye køretøj COBBLESTONE er en ny, smart GPS-tracker med lang batteritid samt en størrelse, der gør, at den nemt passer i tasken, på cyklen, barnevognen eller enhver anden genstand, du sætter pris på.

COBBLESTONE er den første GPS-tracker i verden, som fungerer uden abonnementer eller månedlige gebyrer. Når du først har købt COBBLESTONE GPS-tracker, er den fuldkommen gratis at bruge.

KONCEPTET er simpelt. Du kommer i gang med at tracke på 2 minutter, og batterilevetiden er på helt op til 10 år. Dette gør, at COBBLESTONE allerede anvendes af både private, virksomheder og institutioner over hele verden.

Vælg mellem 5 smarte tracking-profiler.
Én til ethvert behov.

1 - LIVE TRACKING: En position hvert 15. min.
2 - BEVÆGELSE: Sender en position en time efter sidste bevægelse 3 - TRACK/DAG: Sender en position hver dag
4 - TRACK/UGE: Sender en position hver uge
5 - ALARM: Sender position så snart enheden skifter position

Når du registrerer din COBBLESTONE GPS-tracker første gang gennem app'en eller webinterface, vælger du også den profil, der passer dig bedst. Denne profil bliver de første indstillinger for din tracker.

Vi fremhæver:
  • Ingen abonnementer
  • Op til 4 års batterilevetid ved 1 track/dag
  • Op til 10 års batterilevetid ved 1 track/uge
  • Indbygget SIM med gratis data
  • 4 forskellige indstillinger til din enhed
  • Fuld dækning i hele EU + Norge og Schweiz
  • Op til 4.000 tracks
  • Apps til iOS og Android


  • Hent manual

Tilbehør