OOONO trafikalarm

Fri Fragt

Ved køb over 200,-
OOONO trafikalarm
SLIP FOR FARTBØDER MED OOONO
Med en OOONO Trafikalarm i bilen får du en tydelig alarm 30 sekunder før en fartkontrol. OOONO kræver ikke abonnement.

KUN EN KNAP
OOONO er nem at bruge i dagligdagen. OOONO har kun én knap, som man trykker på, når man passerer en fartkontrol. Med en OOONO får du KUN alarmer ved fartkontroller, og ikke ved andre irelevante hændelser. OOONO får info om fartkontroller fra Trafikalarm.dk, som er Danmarks mest moderne og populære trafik-app. I alt har over 1 mio. danskere downloadet Trafikalarm-appen, der har 250.000 brugere.

INSTALLERING AF APP
Når man har købt OOONO Trafikalarm, downloader man App'en "OOONO CONNECT", som via et enkelt tryk forbinder App og OOONO device. App'en er gratis. Derefter sættes OOONO op i forruden på bilen på et synligt sted. Herefter er man klar til at køre. OOONO forbinder, starter og virker herefter helt af sig selv.

ADVARER - KUN - MOD FARTKONTROLLER
OOONO er for dig, som ønsker at blive advaret mod fartkontroller, men som gerne vil slippe for at skulle huske at starte en App, hver gang du skal ud og køre. OOONO starter automatisk, og advarer dig KUN imod fartkontroller. Du skal ikke bekymre dig, om du får trykket med den rigtige knap, da der kun er én. Man kan derfor ikke gøre noget forkert.

OOONO I DAGLIGDAGEN
OOONO monteres på få minutter, og klarer herefter alt, uden at du behøver at tænke på noget. Når du begynder at køre, opretter OOONO forbindelse til din telefon automatisk, og bekræfter forbindelsen med et lille bib. 30 sekunder før du når en fartkontrol i trafikken, vil OOONO alarmere dig med en lyd og tydeligt blå blink, så du kan nå at reagere. Du bekræfter, hvis der er en fartkontrol, ved at trykke på OOONO. Den kvitterer med et lille bib. Hvis fartkontrollen ikke er der længere, foretager du dig ikke yderligere. Hvis din OOONO ikke har advaret dig, er det fordi, at du er den første bil på stedet, og æren af at indrapportere fartkontrollen er din.

OOONO VIRKER MED ANDROID & IPHONE
OOONO forbindes til Android telefoner og iPhone telefoner via Bluetooth. Du kan forbinde flere OOONO til samme telefon, hvis du eksempelvis har flere køretøjer. Flere telefoner kan også forbindes til den samme OOONO, hvis i er flere, der bruger samme køretøj.
OOONO bruger telefonens dataforbindelse og GPS.
OOONO kan være forbundet samtidigt med andre Bluetooth-enheder, eksempelvis når du bruger et headset, eller hvis din telefon er forbundet til din bil. Du kan også sagtens tale i telefon eller streame musik, samtidigt med at OOONO er forbundet.
OOONO kan dog ikke forbindes til Windows telefoner.

PRAKTISK INFO
Når du skal tage OOONO i brug, skal du først downloade App'en "OOONO Connect". OOONO monteres med to klæbepuder, som allerede er monteret på enheden, når du køber denne. Hvis du senere skifter bil, kan du købe et nyt klæbepudesæt, der hvor du har købt din OOONO.

OOONO leveres i en lækker gaveæske, så OOONO også er klar til at blive givet væk som gave.

SPECIFIKATIONER:
  • Størrelse: Diameter 44 mm. og tykkelse 13 mm.
  • Vægt: 20 gram
  • Batteri: CR2450 Lithium knapcelle batteri (forhandles af thansen)
  • iPhone krav: iOS 9,3 eller nyere
  • Android telefon krav: Android 4,4 eller nyere
  • Virker ikke med Windows telefoner


Andre købte også