Universaldele

Du får et kæmpe udvalg af universal reservedele til biler hos thansen.dk

Står du og mangler reservedele til din bil? Det kunne være et nyt bilbatteri, en ny udstødning, O-ringe, bremserør, en benzinslange eller noget helt andet. Uanset hvilket behov du har, så har thansen.dk et kæmpe udvalg af universal reservedele til alle biller. Thansen.dk er nemlig Danmarks største webshop med over 250.000 forskellige varer, så det er altid et rigtig godt sted at starte din søgen.

Under universal reservedele finder du også en lang række varer til både indvendig og udvendig bilpleje, motorolie fra bl.a. Catrol, viskerblade, autopærer og værktøj til dit eget hjemmeværksted eller garage.

Få hjælp i vores Tips og Tricks - Gør Det Selv Guides
Thansen.dk sælger både universal reservedele og værktøjet, du har brug for, når du skal skifte dele på din bil eller reparere på skader. Vi har også en masse viden og erfaring, som vi gerne vil dele ud af, så det bliver nemmere for dig, at gøre det selv. Så vi har samlet en masse trin-for-trin vejledninger og video guides i vores Tips og tricks til montering.

Har du brug for hjælp til køb af universal reservedele til din bil?
Vi vil gerne vejlede og rådgive dig om køb af universal reservedel – uanset om du går i en af vores butikker og eller du søger online. Vi vil nemlig gerne levere Danmarks bedste service i thansen.dk, så spørg bare løs. I butikken har vores dygtige personale tjek det store udvalg og hjælper med at finde det du mangler. Når du handler online har vi et stort hold af eksperter i universal reservedele siddende klar ved både telefon, chat og e-mail.

Ring til vores kundeservice på 31 31 31 31.

Du kan også starte en chat med en af vores online supportere.

Hvis du gerne vil besøge en af vores butikker kan du finde den nærmeste butik på vores butikskort.