Kundeservice
Kontakt
  • T. Hansen Gruppen A/S
  • Stensgårdvej 1
  • 5500 Middelfart
  • E-mail: thansen@thansen.dk
  • Tlf: 31 31 31 31
  • Fax: 64 41 35 35
  • CVR nr.: 15242485
Track & Trace
Find din ordre eller pakke via

Track and Trace

Historien
Velkommen til T. Hansen Gruppen A/S

T. Hansen Gruppen A/S er grundlagt i 1991 af Bent Jensen, som også ejer virksomheden.

Siden er det gået stærkt. Flere husker os for vores kataloger, men vi blev for alvor kendte, da vi i 2003 og årene frem åbnede butikker Danmark rundt og samtidig lancerede landsdækkende TV-reklamer.

I dag er der 76 thansen.dk butikker. Til at bakke butikkerne op har vi et døgnbemandet centrallager i Middelfart, hvorfra vi 24 timer i døgnet distribuerer varer til vores kunder.

I T. Hansen Gruppen A/S arbejder vi hver dag for, at du får den bedste service. thansen.dk er solidt forankret i dansk detailhandel, og betjener i dag kunder i alle aldre indenfor et bredt sortiment.

thansen.dk er meget mere. Foruden vores butikker har vi udviklet vores egne produktserier, såsom Xzound, Xzite, Mobiline, Optimize, Carline, camp+nature mfl., som er testet og afprøvet af eksperter og kunder. Vi forhandler samtidig mange mærkevareprodukter til Danmarks bedste priser.

I thansen.dk har vi et medarbejderteam på 700 engagerede medarbejder, heraf arbejder godt 500 i butikkerne. I hele thansen.dk arbejder vi efter vores kundeprogram ATK - Altid Tilfredse Kunder. Med programmet vil vi sende et tydeligt signal om, at vi er til for vores kunder.

På gensyn hos thansen.dk

T. Hansen Gruppen A/S - Historien bag

1984-1991 Fra hobby til virksomhed

Bent Jensen udvikler konceptet, som i 1991 bliver til T. Hansen Gruppen A/S. T. Hansen Gruppen A/S startede som en postordrevirksomhed i 1991. Egentlig var det en hobby med salg af dele og renovering af knallerter, der startede forretningen.

1991-2002 Fra postordre- til kædevirksomhed

Virksomheden vækster stærkt i perioden og udbygger løbende forretningen med mobiltelefontilbehør og i starten af 00'erne med autoreservedele. Oprindeligt skulle virksomheden fortsætte, som postordrevirksomhed, hvilket domicilet, på Stensgårdvej 1 i Middelfart, også er udtryk for. Med opkøbet af en række autoreservedelsforretninger etableres thansen.dk konceptet landsdækkende i 2003.

2003-2010 Fra niche til Familien Danmarks leverandør

Med åbningen af thansen.dk kædekonceptet, i Kolding november 2002, ligges grundstenen for det koncept, som i årene frem har udviklet sig til mere end 76 butikker.

I samme periode stiger kendskabsgraden til kæden via TV-reklamer, butikker, stigende antal kunder, og nye produkter i sortiment.

2011 til i dag Et strømlinet koncept til kunderne

Imens dansk detailhandel har stået i stampe, har T. Hansen Gruppen A/S åbnet flere butikker og samtidig strømlinet konceptet med et "spaceunivers", et centrallager, centralværksted til reparationer og montage.

I dag er der godt 700 medarbejdere i koncernen, heraf 200 på hovedkontoret.

T. Hansen Gruppen A/S, årstal

1991: T. Hansen Gruppen A/S grundlægges i Middelfart, med salg af knallertreservedele

1992: T. Hansen Gruppen A/S flytter til Damgårdvej 11

1994: T. Hansen Gruppen A/S får mobiltelefontilbehør i sortiment.

1995: T. Hansen Gruppen A/S bygger tre haller mere på Damgårdvej

1996: T. Hansen Gruppen A/S opretter salgsselskab i Sverige - Dan Mobilty. Ydermere implementeres der automatisk ordremodtagelse - Voice Response

1997: T. Hansen Gruppen A/S opretter salgsselskab i Tyskland - Protuna Mobilfunk

1998: T. Hansen Gruppen A/S opretter salgsselskab i Norge - Mobilsentrum. Samme år etablerer T. Hansen Gruppen A/S en webshop på www.thansen.dk

2000: T. Hansen Gruppen A/S får autoudstyr i sortiment, og senere samme år autoreservedele, efter opkøbet af ABC Autoreservedele ApS.

2001: T. Hansen Gruppen A/S bliver kåret som Gazellevirksomhed. Samme år lukker T. Hansen Gruppen A/S ikke profitable salgsselskaber.

2002: T. Hansen Gruppen A/S køber DK Autodele ApS. Samme år åbner den første thansen.dk butik i Kolding.

2003: T. Hansen Gruppen A/S starter egen import af scootere, og bygger samtidig nyt domicil på Stensgårdvej 1. Samme år lanceres butikskonceptet thansen.dk landsdækkende.

2004: T. Hansen Gruppen A/S får fyrværkeri i sortiment, og begynder samme år med TV-markedsføring og landsdækkende reklameaviser.

2005: T. Hansen Gruppen A/S opkøber Høyer Autodele

2006: T. Hansen Gruppen A/S udvider sortiment med dæk, fælge og cykler.

2007: T. Hansen Gruppen A/S udvider det nuværende domicil med 14.000 m2.

2008: T. Hansen Gruppen A/S starter et "spacemanagementprogram", som strømliner butikkerne. Ydermere opretter T. Hansen Gruppen A/S et centralværksted i Middelfart.

2009: T. Hansen Gruppen A/S opkøber BilXperten Franchise A/S.

2010: T. Hansen Gruppen A/S opkøber LCH Fireworks A/S

2011: T. Hansen Gruppen A/S udvider sortimentet med camping, og opkøber samtidig L-Team ApS.