Polisport Bilby RS PLUS cykelstol sort

Varenummer 250302061

Information

Universal cykelstol i høj kvalitet til stelmontering fra anerkendte Polisport. Monteres let og sikkert med det medfølgende stelbeslag. Passer til de fleste almindelige cykler.

Bilby RS-cykelstolen har en smart tiltefunktion, der kan tilte stolen 20 grader bagud. Tiltefunktionen giver dit barn ekstra komfort under kørslen - Særligt hvis dit barn har tendens til at falde i søvn i cykelstolen på vej til/fra institution eller på de længere cykelture, da barnet kan sidde tilbagelænet.

Stolen er ergonomisk udformet og er formet efter, at der skal være ordentlig plads til barnets cykelhjelm. Cykelstolen er udstyret med en polstret 5-punktssele, som er justerbar og ydermere kan skulderremmene justeres i to forskellige højder - stolen vokser dermed med dit barn. Fodstøtterne har 12 indstillinger og har ekstra meget afskærmning ind mod hjulet, så fødderne ikke karambolerer med hjulet. Denne cykelstol monteres på cyklens stel og kan derfor bruges på cykler med og uden bagagebærer.

Bilby RS PLUS er udført i UV resistent plast, hvilket betyder, at den ikke falmer i solen.

Alle Polisport cykelstole er fremstillet af solide materialer og produceret under strenge kvalitetskontroller samt godkendt efter de europæiske sikkerhedskrav (EN 14344) - Din sikkerhed for et produkt i topkvalitet.

Specifikationer:
- Farve: Sort/Grå
- Godkendt til 9-22 kg
- Vægt: 4,17 kg(inkl. stelbeslag)
- Justerbar 5-punktssele
- Ekstra sikkerhedsstrop
- Justbare fodstøtter med remme til at fastspænde fødderne - UV-resistent materiale
- Med tilt-funktion

Medfølger:
- Stol
- Beslag til montering på stel
- Sele
- Fodstøtter
- Monteringsvejledning

Specifikationer

Specifikationer: Polisport Bilby RS PLUS cykelstol sort
Specifikationer: Polisport Bilby RS PLUS cykelstol sort
Varenummer250302061
EAN5604415025822
Mærke Polisport
Varetype Cykelstol
Montering På stel/sadelrør
Sikkerhedssele Ja
Fodstøtte Ja