Zebla sportsvask UDEN parfume 500ml

Fri Fragt

Ved køb over 200,-
Zebla sportsvask UDEN parfume 500ml
Få rent og friskt tøj med Zebla Sportsvask
Hvorfor begynder det nyvaskede trænings- og arbejdstøj at lugte grimt så hurtigt?
Det gør det, fordi lugtmolekylerne i tøjet ikke er vandopløselige. Når du vasker tøj med almindeligt vaskemiddel, bliver lugtmolekylerne blot indkapslet, men de forsvinder ikke.
Når du er aktiv, og kroppen varmer tøjet op, brister de indkapslede lugtmolekyler, og den dårlige lugt kommer hurtigt tilbage. Med Zebla Sportsvask neutraliserer og fjerner du lugtmolekylerne - hver gang!

Udtalelse:
"Vi har gennem foråret prøvet Zebla Sportsvask. Ikke alene vasker Zebla Sportsvask rent, det fjerner også al lugt i tøjet. Et problem vi ofte står med, når vi vasker alle rytternes tøj sammen. Derudover brugte vi Zebla Sportsvask i Normandiet Rundt. Her er der store krav til vaskemidlet, da rytterne stort set hver dag kører i alt fra solskin til snevejr. Her fejlede Zebla ikke. Tøjet var rent og lugtfrit hver dag"
Søren Hansen - Soigneur - Team Riwal Cycling

Dine fordele
- Fjerner vanskelige lugte og efterlader tøjet rent, blødt og velduftende. - Nedbryder og neutraliserer lugtmolekyler i tøjet. - Sørger for, at dit tøj ikke lugter surt efter kort tids træning.

Let at bruge
Dosér 50ml til normalt/snavset tøj. Vask ved højst 60°C. Kan også bruges til håndvask og er derfor perfekt at tage med på rejser. Ved ekstra snavset eller lugtende tøj øges doseringen med 15ml. Har tøjet ligget længe i skabet, eller er det stærkt ildelugtende, kan du med fordel lægge det i blød et par timer, inden det lægges i vaskemaskinen. Ved særligt slemme tilfælde kan Zebla Sportsvask med fordel kombineres med Zebla Lugtfjerner, som efter vask sprøjtes på de mest udsatte steder. Biologisk nedbrydelig.
Andre købte også